Opleidingsplaats Physician assistant | Twente
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek en bieden we jou:

 

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je kennis en vaardigheden als physician assistant toe te passen

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s? Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze cliënten. Als je besluit om de uitdaging aan te gaan om opgeleid te worden tot physician assistant, dan ga je aan de slag bij de vakgroep ouderengeneeskunde van Maartje Behandeling, onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. De vakgroep bestaat uit 6 ervaren en bevlogen artsen, 1 ANIOS, 2 physician assistants en 2 praktijkverpleegkundigen die samen medische behandeling bieden in de diverse locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente. Daarnaast biedt de vakgroep diverse vormen van eerstelijnsgezondheidszorg aan zoals geheugen- en valpolikliniek en doen ze consultaties in de eerstelijns ouderenzorg.

 

Als physician assistant is het je belangrijkste uitdaging om een bijdrage te leveren aan het welbevinden van onze oudere cliënten binnen onze zorglocaties, terwijl zij worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken die in veel gevallen bij hun levensfase horen. Dat doe je door hen op mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken behandelen, begeleiden en te adviseren. Daarbij neem je zelfstandig een aantal gedelegeerde complexe en risicovolle medische taken over van de specialist ouderengeneeskundige. Ook lever je vanuit je rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de medische zorg- en dienstverlening en het verpleegkundig beleid.

  

Opleidingstraject tot physician assistant

Het opleidingstraject vindt plaats bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en duurt 2,5 jaar. De opleiding is een combinatie van leren in de praktijk en het volgen van een studie, waarvoor wekelijks 1 studiedag in Nijmegen plaats vindt, aangevuld met zelfstudie. Tijdens de studie krijg je les in medische vakken die je vervolgens ook in de praktijk kunt toepassen. In de praktijk voer je medische handelingen uit onder supervisie van een specialist oudergeneeskunde en physician assistant, zoals:

 • anamnese afnemen
 • lichamelijk onderzoek verrichten
 • aanvullend onderzoek aanvragen
 • diagnose stellen
 • behandelplan uitvoeren
 • voorlichting geven
   

 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

 

 

 

 

 

 

Dit heb je in je mars:

 • Natuurlijk beschik je over een HBO diploma op verpleegkundig of paramedisch gebied, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de (ouderen)zorg
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je kunt omgaan met onzekere factoren en bent veranderingsgericht

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op prima arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst aangeboden voor de duur van het opleidingstraject. Bij gebleken geschiktheid bieden we je na de opleiding een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wanneer je al als interne kandidaat deze opleidingsplaats gaat vervullen, behoud je je vaste dienstverband met Zorggroep Sint Maarten en krijg je tijdelijk de functie van physician assistant i.o. aangeboden. Bij goed afronden van de studie wordt je dienstverband daarna omgezet naar onbepaalde tijd als physician assistant. Mocht het studietraject onverhoopt tussentijds stoppen, dan heb je terugkeergarantie binnen Zorggroep Sint Maarten voor de functie en het aantal contracturen dat je voor aanvang van het opleidingstraject had. Als we met elkaar in zee gaan krijg je volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds, collectiviteitskorting op een zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

 

Onze wens is om in september 2019 te starten. Hiervoor zijn we afhankelijk van de beschikbare opleidingsplaats bij de HAN. Op dit moment staan we reserve om in september 2019 te starten. Mochten we geen plaats toegekend krijgen, dan start het opleidingstraject in september 2020. Tot die tijd kun je als interne kandidaat dan werkzaam blijven in je huidige functie en als externe kandidaat mogelijk in september 2019 bij ons in dienst treden in je huidige functie.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul voor maandag 17 juni a.s. het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Iwan Solen, procesmanager behandeling, via 06 – 83 28 32 01 of Bas Bossink, physician assistant, via 06-20188115. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 – 12 08 36 97.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer MA-23
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Iwan Solen, procesmanager behandeling, via 06 – 83 28 32 01 of Bas Bossink, physician assistant, via 06-20188115.
Functie(s) Physician Assistant
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 17-06-2019
Ingangsdatum 06-06-2019
Nummer 46383

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten