Opleidingsplaats Specialist Ouderengeneeskunde | Maartje behandeling
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! In samenwerking met de vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het UMC Sint Radboud in Nijmegen bieden we je een geweldige kans om je klaar te stomen tot specialist ouderengeneeskunde. 

Je kan bij ons rekenen op: 

  • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
  • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
  • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen

 

Intramurale praktijkperiodes en aanvullende stages

Je combineert je studie met intramurale praktijkperiodes op het gebied van somatiek en psychogeriatrie bij diverse woon- en verpleeglocaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente. Daarnaast bieden we je in het laatste jaar van je opleiding de mogelijkheid een praktijkperiode revalidatie te volgen. Deze intramurale zorg kun je combineren met semi-murale zorg zoals dagbehandeling, deelname aan onze geheugen- en valpolikliniek en eerstelijns consultaties. Aanvullende stages en verdere invulling van de opleiding in de regio vinden plaats in overleg met het opleidingsinstituut.

 

De vakgroep ouderengeneeskunde van Maartje

Als je besluit deze prachtige uitdaging aan te gaan, dan ga je aan de slag bij de vakgroep ouderengeneeskunde van Maartje, onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. De vakgroep bestaat uit ervaren en bevlogen artsen (7), praktijkverpleegkundigen (2) en physician assistants (2) die samen behandeling bieden in de diverse locaties van Zorggroep Sint Maarten. Daarnaast biedt de vakgroep diverse vormen van eerstelijnsgezondheidszorg aan zoals geheugen- en valpolikliniek en doen ze volop mee in projecten in de eerstelijns ouderenzorg.

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we bij Zorggroep Sint Maarten voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als specialist ouderengeneeskunde speel jij hierin een belangrijke rol. Vanuit jouw vakgebied help je onze veelal oudere cliënten zich zo prettig mogelijk te voelen, terwijl zij worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken die in veel gevallen bij hun levensfase horen. Dat doe je door persoonlijke en mensgerichte geneeskundige zorg te verlenen en te coördineren. Ook lever je vanuit jouw rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening en help je de behandelrichtlijnen en het behandelbeleid verder te ontwikkelen. Je participeert bovendien in de medische bereikbaarheidsdienst voor verpleeghuislocaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente.

 

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

  • Geregistreerd basisarts;
  • Ontwikkelingsgericht en affiniteit met ouderen;
  • Gericht op samenwerking in een multidisciplinair team;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Zelfstandig, gemotiveerd, ondernemend, flexibel en enthousiasme kenmerken je persoonlijkheid.

We bieden je een leuke, stimulerende en afwisselende leerwerkomgeving, met ruimte voor jou om de veelzijdigheid van het specialisme ouderengeneeskunde eigen te maken. Het dienstverband wordt aangegaan bij de SBOH. Indien gewenst, kun je de opleiding in deeltijd volgen.

Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij Zorggroep Sint Maarten? Neem dan voor meer informatie contact op met Annejuul Tielens (hoofd vakgroep ouderengeneeskunde) via telefoonnummer: 06 – 46 34 74 35 of stuur ons je interesse via het sollicitatieformulier via onderstaande button t.a.v. Leonie Kuipers (P&O Adviseur).

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer MA-04
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annejuul Tielens (hoofd vakgroep ouderengeneeskunde) via telefoonnummer: 06 – 46 34 74 35
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-12-2019
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 12-12-2019
Nummer 42418

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten