Opleidingsplaats voor GZ Psycholoog naar Klinisch Psycholoog
Trajectum

Functieomschrijving

Trajectum biedt een opleidingsplaats aan voor de vierjarige opleiding tot Klinisch Psycholoog, welke start per januari 2021.

Ben jij die ambitieuze GZ Psycholoog die op zoek is naar een vervolgstap in je loopbaan? Trajectum biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een uniek en uitdagend werkveld. Bij Trajectum bieden wij hoog specialistische zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en co-morbide psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornissen en ernstige gedragsproblemen. Met de sectoren Klinisch Behandelen, Specialistisch Verblijf en Ambulante Zorg, locaties in noord en oost Nederland en ruim 1700 medewerkers werken wij dagelijks aan de beste zorg voor onze bijzondere doelgroep cliënten.

Opleiding tot Klinisch Psycholoog
Om dit goed te kunnen hebben wij hoog opgeleide professionals nodig die ons vak mede willen vormgeven, ontwikkelen en daar leiding aan willen geven. Over de doelgroep SGLVB valt nog erg veel te ontdekken en als organisatie doen wij er alles aan om een waardevolle bijdrage te leveren aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Tijdens de opleiding tot Klinisch Psycholoog kun jij hier ook een belangrijke rol in spelen! De opleiding, genoten aan het Radboud Centrum voor Sociale Wetenschappen (Nijmegen), wordt gekenmerkt door de integratie van wetenschappelijke kennis, klinisch leiderschap en persoonlijk vakmanschap jezelf.

De praktijkopleiding zal bestaan uit diagnostisch en (groeps-) therapeutisch werk, uit het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, uit het vakinhoudelijk en projectmatig leidinggeven. Trajectum biedt de mogelijkheid om tijdens de opleiding actief te zijn binnen de sector Klinisch Behandelen (in Eefde en Rekken) en de sector Ambulante Zorg (Deventer, Zutphen, Zwolle en Twente). Het Kenniscentrum van Trajectum biedt de inhoudelijke inbedding voor het wetenschappelijk onderzoek.

Functie eisen

Wat bieden wij?

Trajectum biedt je de kans om jezelf op te leiden en te ontwikkelen tot Klinisch Psycholoog. We willen je het liefst zo spoedig mogelijk aanstellen in de functie van GZ-psycholoog, zodat je ervaring kunt opdoen met onze organisatie en doelgroep alvorens je start met de opleiding. Je blijft ook tijdens de opleiding gedeeltelijk werkzaam als GZ-psycholoog.

 

Inschaling

Daarnaast bieden wij als werkgever het volgende:

  • Een dienstverband in de functie van GZ-psycholoog voor minimaal 32 uur, in eerste instantie tijdelijk, maar met de intentie tot een vast dienstverband per januari 2021;
  • Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring in FG 65 volgens de cao Gehandicaptenzorg:
  • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding;
  • Een prima studiekostenregeling (alle kosten worden in principe door Trajectum vergoed).

Bijzonderheden

Reageren

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren?

Stuur ons dan een CV en een brief waarin je meer vertelt over je motivatie, je ideeën over (psycho-) therapeutische behandeling van mensen met een verstandelijke beperking en je ideeën over wat jij daarin kunt betekenen. Reageer via de button 'solliciteer direct'.

Heb je vragen? Onze P-opleider Teunis van den Hazel staat je graag te woord, bereikbaar op 0575 – 576 703 (secretariaat ambulante zorg in Zutphen).

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie in overleg / nader te bepalen
Postcode 80017KZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Teunis van den Hazel (bereikbaar op 0575-576 703)
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 13-01-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-01-2020
Nummer 50653

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum