Opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ben je psycholoog of orthopedagoog, toe aan een vervolgstap in je loopbaan en wil je je verder ontwikkelen tot GZ-psycholoog? Dan biedt Mediant je deze mogelijkheid!

Opleidingsplaatsen per 1 januari 2023


Opleiding GZ-psycholoog


differentiatie Volwassenen

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

De GZ-opleiding binnen Mediant

In deze tweejarige opleiding doorloop je een traject waarin het ontwikkelen van je generalistische kennis en professionaliteit als psycholoog voorop staat. Gedurende de twee jaar van de opleiding werk je in twee verschillende teams en circuits binnen Mediant om zo je vaardigheden en kennis zo breed mogelijk te ontwikkelen. Tijdens je opleidingstraject word je begeleidt door één van de praktijkopleiders. Vanzelfsprekend ben je ook veel in contact met je collega opleidelingen. Zo worden er casuïstiekbesprekingen, ‘PIOG-lunches’ en bijeenkomsten huisonderwijs georganiseerd. Alles in het kader van jouw ontwikkeling tot GZ-psycholoog.

Wat vragen we van je?

Je hebt al een aantal jaren werkervaring als psycholoog of orthopedagoog en hebt als zodanig ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling, bij voorkeur met cliënten met uiteenlopende problematieken. Je kiest bewust voor deze vervolgstap in jouw loopbaan en je kunt werk, opleiding en privé de komende opleidingsjaren goed combineren. Als persoon ben je enthousiast en leergierig en beschik je over reflectieve vermogens. Je hebt een constructieve, enthousiaste en flexibele werkhouding. Je staat open voor feedback en weet dit op een positieve manier te vertalen naar jou als persoon en als toekomstig GZ-psycholoog. Je bent een prettige gesprekspartner, waarbij cliënten, verwijzers en collega’s zich op hun gemak voelen. Je wilt dit verder door ontwikkelen, zodat je ook jouw rol als regiebehandelaar vorm en inhoud kunt geven na diplomering.

Voorwaarde voor het kunnen volgen van de opleiding is dat je over een LOGO verklaring beschikt.

Wat bieden we?

We bieden een tweejarige leer-arbeidsovereenkomst aan voor 32 uur per week. Na afronding van de opleiding word je aangesteld als GZ-psycholoog binnen het circuit waar je vóór de opleiding werkzaam was. De kosten voor de studie zijn voor rekening van Mediant. De verdere aanstellings- en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Informatie

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding dan kun je bellen met Grietje Schaap,

P-opleider, tel.nr 06-18688946. Heb je vragen over de procedure en/of arbeidsvoorwaarden, bel dan met Nicole ter Bogt, manager P&O en Opleidingen tel.nr 06-42390795

Sollicitaties

Heb je interesse? Solliciteer dan vóór 23 mei via de sollicitatie button.
Een briefselectie maakt onderdeel uit van de procedure. Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor.

De selectiegesprekken voor deze vacature zijn gepland op woensdagmiddag 1 juni en donderdagmiddag 9 juni.

Wij zien er naar uit!

Type Werkplein
Intern nummer 180
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 28-04-2022
Reageer voor 24-05-2022
Nummer 110415

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg