Opleidingsplek Helpende Plus
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Heb jij een Helpende achtergrond en wil jij je graag verder ontwikkelen naar Helpende Plus in de thuiszorg? Dan is dit je kans, want wij bieden jou die mogelijkheid! Vanaf februari 2022 starten we met de opleiding Helpende Plus, voor 16 tot 20 uur per week (waarvan 4 uur per week scholing), voor de duur van 3 maanden. Zodra je jouw diploma voor Helpende Plus op zak hebt, krijg je ook direct een vaste aanstelling én word je ingeschaald in FWG 30 (€1.863,09 – €2.631,63) van de cao VVT.

Je gaat als Helpende in de thuiszorg aan de slag, waarbij je tegelijkertijd start met het opleidingstraject. Je zal dus werken en leren tegelijk. Tijdens de opleiding leer je extra taken zoals medicijnverstrekking- en toediening, wondverzorging en de zorg voor mensen met een stoma of katheter. Zodra je de opleiding succesvol hebt afgerond, kan je op basis van een vaste aanstelling als Helpende Plus aan de slag en behoren deze extra taken tot jouw functie. Tijdens de opleiding krijg je voldoende begeleiding en worden de opdrachten vooral op de werkvloer uitgevoerd. Hierdoor is de opleiding goed te volgen en vraagt het niet veel extra vrije tijd. 

Als Helpende Plus bij Azora in de thuiszorg begint jouw dienst met een moment met je collega’s en een kop koffie (of thee). Daarna check je op de telefoon de route van je dag en op je iPad lees je het digitale zorgdossier van jouw eerste cliënt door. Dan ga je op pad, je hebt er zin in. Jij verleent dan ook graag én zelfstandig de beste thuiszorg op maat aan je cliënten. Dit lukt je door: 
- Persoonlijke en professionele zorg op maat bij de cliënten thuis te verlenen. Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden, persoonlijke verzorging en bij medische zaken zoals het delen van medicatie en het verzorgen van een blaaskatheter.
- Aandacht voor het welzijn van de cliënt. Jij vindt persoonlijk contact belangrijk en helpt de cliënt zo zelfstandig mogelijk te functioneren en het leven zo prettig mogelijk te maken.
- Een signalerende houding te hebben, waardoor je veranderingen bij de cliënt opmerkt en deelt met je collega’s. 
- Samen te werken. Als helpende plus heb je altijd een wijkverpleegkundige of leidinggevende waarbij je terecht kunt en die jou ondersteunt. Zo houd je elkaar ook op de hoogte en weet je waar je bij advies terecht kunt! 

Functie eisen

Zo ben jij

Azora loopt voorop in het gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over ‘jou’ hebben, dan doelen we niet op hoeveel jaar ervaring je meebrengt, of je 18 of 67 bent, man of vrouw, of dat je eerder als helpende (plus) hebt gewerkt binnen een ziekenhuis, verpleeghuis of de thuiszorg. 

We doelen erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor je vak. Het lef hebt knopen door te hakken. Stevig in je schoenen staat. Dat je een mbo-diploma helpende meebrengt. En dat je begrijpt dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden: ook in de weekenden en feestdagen hebben onze cliënten jouw hulp nodig. Daar staat tegenover dat je geen nachtdiensten hoeft te draaien.

 

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als Helpende Plus kun jij bij Azora rekenen op:
• Direct een vaste aanstelling na het behalen van je diploma. 
• Inschaling in FWG 30 conform cao VVT (€1.863,09 - €2.631,63)
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag. 
• Studie- en opleidingsmogelijkheden, zoals het behalen van het certificaat voor helpende plus en daarnaast via het digitale Azora Leerplein.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze teammanager Lisa Kasperaitis via 06-10078828. 

Type Vacature
Intern nummer 20210518
Organisatie Azora
Locatie Azora, diverse locaties
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 05-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2021
Nummer 72513

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora