Opleidingsplek/leerling in de wijk (Opleidingen Verzorgende IG, MBO en HBO verpleegkundige)
Werk & Wij - Zorg & Wij

Functieomschrijving

Om elke dag weer de beste zorg te kunnen bieden, zoals we dat ook voor onze eigen naasten zouden willen, hebben wij jou nodig! Werk & Wij – Zorg & Wij biedt vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor elkaar verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams.

Als leerling verzorgende/verpleegkundige in de wijk bij Werk & Wij – Zorg & Wij werk je thuis bij cliënten. Je oefend o.a. verpleegtechnische en verzorgende handelingen en je ondersteunt de cliënt in het organiseren van de thuissituatie.

Deze vacature is een opleidingsplek, de contracturen worden (in overleg) met school bepaald, met een minimum van 16 uur per week. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze locatie in Enschede.

Je werkt, op dit moment, diensten van 7 uur tot ± 13 uur (ochtend route), van 16 uur tot ± 17:30 uur (middag route) en van 20 uur tot ± 24 uur (avond route); indien mogelijk de middag en avond op één dag.

De meeste onderwijsinstellingen hebben de mogelijkheid om in februari in te stromen. Mocht je reeds een BBL-opleiding volgen, willen overstappen van BOL naar BBL of je huidige BBL-werkplek niet passend zijn, ook dan ontvangen we graag je motivatiebrief. 

Functie eisen

  • je volgt of bent voornemen een zorggerichte opeleiding te volgen minimaal niv. 3 verzorgende IG;
  • je beschikt over een rijbewijs en auto.

Inschaling

Salaris afhankelijk van opleidingsniveau.

Bijzonderheden

Ben jij de leerling die we zoeken? Stuur je C.V. met motivatie naar ons toe en wie weet tot snel! Bij eventuele vragen of opmerkingen is het mogelijk contact op te nemen met Rene Warmerdam, eigenaar van Werk & Wij - Zorg & Wij;  [email protected]

Type Vacature
Organisatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Locatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Postcode 7524 AD
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rene Warmerdam ([email protected])
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 13-05-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110885
Doorsturen Bekijk PDF

Werk & Wij - Zorg & Wij

Bij Werk & Wij – Zorg & Wij werken wij vanuit gedrevenheid, toewijding, harts gesteldheid en liefde voor mensen. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid en individuele aandacht. Onze zorg en begeleiding worden door cliënten en hen naasten als vertrouwd, persoonlijk en veilig ervaren. Samen streven wij naar een zo volwaardig mogelijk bestaan. Cliënten nemen geen plaats op een ”roze wolk”, maar worden gestimuleerd en ondersteund in het uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. Vanuit kleine teams bieden wij zorg, begeleiding en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoefte van de cliënt. Voor meer informatie over ons bezoek onze website: www.werkenwij.nl of www.zorgenwij.nl.

Meer over Werk & Wij - Zorg & Wij