Opleidingsplek Verzorgende IG - Wonen met Zorg
Sensire

Het opleiden van (toekomstig) zorgprofessionals staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom stellen wij een aantal opleidingsplekken Verzorgende IG Wonen met Zorg beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor 1 van deze plekken is het een eis dat je beschikt over een helpende niveau 2 diploma. Verder vragen wij een gezonde dosis enthousiasme, passie en gedrevenheid om jezelf verder te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Tijdens de opleiding combineer je werken en leren. De theorie die wordt aangeboden door het Graafschap College in Doetinchem (digitaal en klassikaal) breng je meteen in de praktijk. Ook leer je iedere dag van jouw collega’s. De perfecte combi voor de volgende stap in jouw carrière in de zorg! Gedurende de 2-jarige opleiding werk je 24 uur (20 uur is bespreekbaar) per week en volg je gemiddeld 1 dag in de week onderwijs, hou rekening met gemiddeld 10 tot 12 uur studiebelasting.


Wie ben jij?

Wij verwachten van jou dat je leergierig bent, dat je bereid bent om te investeren in jezelf, kritisch naar jezelf kan kijken en zelf de verantwoordelijkheid neemt om de opleiding succesvol af te ronden. Tot slot ben je een echte teamplayer.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende niveau 2;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

 


Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een studiefaciliteitenregeling. Dat betekent dat wij de volledige verplichte studiekosten (les-en boekengeld) voor onze rekening nemen. Je wordt ingeschaald in FWG 25 conform cao VVT (€ 1.747,66 – € 2.397,39 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband), salarisschalen gebaseerd vanaf oktober 2018, algehele salarisverhoging vanaf 1 juni 2020. Afhankelijk van jouw ervaring bepalen we de exacte hoogte. Tevens ontvang je van ons een studietoelage per maand.
 
Wil je graag weten wat dit netto voor jouw betekent? Bereken het dan via deze link; https://services.raet.nl/proformalite/proflite.asp?ls=r  branche: Verpleeg Verzorging Thuiszorg.
 
Dit bedrag is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Als tegemoetkoming in de tijd die je investeert in je opleiding ontvang je een lestijdvergoeding in vorm van een studietoelage. 

Wil jij in aanmerking komen voor een van de opleidingsplekken?

Solliciteer dan uiterlijk zondag 31 mei 2020 via onderstaande button zodat jij jouw cv en motivatie toe kan sturen. Uiterlijk in week 23 ontvang je van ons bericht of jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats in week 24 met uitloop naar week 25. Na een positief gesprek volgt een AMN-assessment. We toetsen hiermee jouw geschiktheid voor de opleiding.
 
Vervolgens hoor jij in week 28 of je een van de felbegeerde opleidingsplekken hebt weten te bemachtigen onder voorbehoud van matching met het team. Bij een positieve uitslag van het AMN-assessment vindt de kennismaking plaats met jouw toekomstige collega’s, dat is meteen de laatste stap in het sollicitatieproces. Na de kennismaking met het team nodigen wij je vervolgens uit voor een informatiebijeenkomst waar je alles hoort over jouw start bij Sensire. De informatiebijeenkomst staat gepland medio augustus 2020.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heidi Wijgman, Adviseur werving & selectie via 06-30259064 of Annemiek Arts, Adviseur leren & ontwikkelen via 06-22132951

-

-

-
Type BBL
aantal plekken 40
Intern nummer 5649
Organisatie Sensire
Locatie Sensire centraal kantoor
Postcode 7051DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolien Thomassen, j.thomassen@sensire.nl, (+31) 06-83133105
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 31-05-2020
Ingangsdatum 19-05-2020
Nummer 52982

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire