OPLEIDINGSPLEKKEN (BBL) TOT VERPLEEGKUNDIGE OUDERENZORG
Saxenburgh

Ben jij een gediplomeerde verzorgende IG en wil je graag doorgroeien als zorgprofessional binnen Saxenburgh Zorg voor Ouderen naar de verpleegkundige van de toekomst? En vraag jij je af hoe je dit kan realiseren?

Woon dan onze digitale informatiebijeenkomst bij op woensdag 11 mei a.s. om 15.30 uur! Voor het aanmelden van de bijeenkomst stuur je een mail aan oplei[email protected] Vervolgens ontvang jij een link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Deze bijeenkomst bijwonen is een vereiste om te kunnen solliciteren.

Vervolg informatiebijeenkomst
Ben je nog steeds enthousiast na het bijwonen van de online informatiebijeenkomst en denk je aan de eisen te voldoen? Solliciteer dan naar een

OPLEIDINGSPLEK (BBL) VOOR VERPLEEGKUNDIGE NIV. 4
Wij beschikken over 9 opleidingsplaatsen!

Procedure na je sollicitatie
We maken een eerste keuze aan de hand van een briefselectie. Op basis van die uitkomst ontvang je een uitnodiging voor een selectiemiddag. Zien wij na die middag en de nabespreking in jou een potentiële verpleegkundige, dan vragen we je om een test te doen die meer zicht geeft op de capaciteiten die je nodig hebt om de opleiding succesvol te kunnen afronden. Met de verkregen informatie gaan wij met jou in gesprek of wij je een opleidingsplaats toekennen binnen onze dynamische organisatie. 

Wat ga je precies doen?
Per september 2022 start Saxenburgh in samenwerking met het Alfa College in Hardenberg een opleidingstraject. In 2 jaar word je opgeleid tot verpleegkundige op niveau 4.

Als verpleegkundige in opleiding binnen Saxenburgh word je breed opgeleid. Je gaat leren en werken bij de verschillende divisies die Saxenburgh rijk is namelijk Ouderenzorg Somatische, PG, Thuiszorg en Revalidatiezorg.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Volledige vergoeding van de opleidingskosten (college- en boekengeld)
  • Een leer/-arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week gedurende de opleiding, met garantie voor de arbeidsvoorwaarden zoals deze nu gelden
    • Bovenop de deeltijd van 24 uur mag je per lesdag 3,5 uur per lesdag als werktijd declareren
  • Salaris is minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk woensdag 25 mei a.s. Mis je nog informatie? Neem dan contact op met afdeling Opleidingen via [email protected] of bel naar (0523) 27 66 92.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.065
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij afdeling Opleidingen via [email protected] of bel naar (0523) 27 66 92
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-04-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Reageer voor 25-05-2022
Nummer 110162
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh