OPLEIDINGSPLEKKEN TOT VERZORGENDE IG (BBL)
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt leerlingen voor de opleiding tot VERZORGENDE IG die in februari 2023 willen starten!

Hoe kijken onze leerlingen verzorgende IG naar het opleidingstraject binnen Saxenburgh?
Patrick Lennips en Hilde Lamberink werken als verzorgende IG in opleiding bij Saxenburgh en zijn bijna klaar met hun opleiding. Beide hebben eerst een loopbaan buiten de zorg gehad. “Het zorgen voor en het ondersteunen van de bewoners zorgt dat ik na een werkdag met een tevreden gevoel naar huis ga” aldus Patrick.

Hilde verteld: “ik werkte bij de post en was op zoek naar iets anders. Ik heb altijd gezegd: “de zorg is niks voor mij”. Door de zorg voor en het verlies van mijn ouders ben ik de zorg meer gaan waarderen. Door gesprekken bij Saxenburgh ben ik eerst gestart in de huishouding en vanuit daar doorgestroomd als verzorgende IG in opleiding. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. De combinatie van werken, leren en het privé-leven is pittig maar ik kan mijn passie kwijt in mijn werk. Ik vind het namelijk belangrijk om de bewoners in hun laatste levensfase een leuke dag te bezorgen”.

Patrick heeft eerst gewerkt in de technische dienst op een camping. Zijn doel is om op de ambulance te gaan werken en via dit leerwerktraject hoopt hij deze droom te verwezenlijken. “Tijdens de opleiding word je overgepland en krijg je werkbegeleiders toegewezen waardoor je de theorie in de praktijk kunt toepassen. Saxenburgh heeft het leerprogramma zo ingericht dat je met meerdere doelgroepen bewoners kennis maakt en ervaring op doet. Het is een mooie kans om in te stromen in de zorg!”.

Wil jij net als Patrick en Hilde een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren? En wil jij hen ondersteunen en de beste zorg geven die er is? Wellicht kan jij dat realiseren om bij ons te komen werken en leren!

Hoe kom jij aan jouw leerwerkplek als verzorgende IG?
Woon dan onze digitale informatiebijeenkomst bij op vrijdag 14 oktober 2022 om 13.00 uur! Voor het aanmelden van de bijeenkomst stuur je een mail aan [email protected] Vervolgens ontvang je een link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Opgeven is mogelijk tot 13 oktober a.s.

Ben je nog steeds enthousiast na het bijwonen van de online informatiebijeenkomst en denk je aan de eisen te voldoen? Dan kun tot uiterlijk donderdag 27 oktober solliciteren op deze functie! Vooraf solliciteren is dus niet nodig.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • 24 uur per week werken en 1 dag per week naar school
  • Salaris is 2.268,88 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een leer/-arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van de opleiding
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Heb je nog vragen? Mail dan je vraag naar [email protected] en wij nemen contact met je op.

Tot vrijdag 14 oktober!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type BBL
aantal plekken 10
Intern nummer V.22.144
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij afdeling Opleidingen via [email protected]
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Opleidingsinstituten Alfa College
Publicatiedatum 23-09-2022
Ingangsdatum 01-02-2023
Reageer voor 27-10-2022
Nummer 114165
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh