Opname coordinator Divisie Klinieken
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Dynamisch werken is jou op het lijf geschreven en je wordt enthousiast van het maken van een goeie planning? Dan is dit jou baan!

In deze functie:

 • Werk je samen met verschillende disciplines binnen de klinieken.
 • Word jij enthousiast van uitdagingen en het optimaliseren van processen.
 • Maakt jouw professionele ondersteuning het verschil door bij elke aanmelding te zorgen dat de zorgvraag helder is en dat de logistiek zorgvuldig verloopt.
 • Is jouw hoofdtaak het plannen van klinische opnames van verschillende klinische afdelingen.
 • Beoordeel je crisis en detox aanmeldingen.
 • Vervul je een spilfunctie rondom de planning en logistiek van de beddencapaciteit.
 • Ben je een vraagbaak voor externe partijen om te overleggen over een zorgvraag.

Vanuit jouw medische achtergrond, administratieve kennis en social skills maak jij, samen met je collega’s, het verschil in en bij ons opnamebureau. Kwaliteit, goede communicatie en ontwikkeling staan bij ons voorop. Enthousiast worden van planning, overzicht kunnen bewaren en omgaan met verschillende belangen is echt een must binnen deze functie. Als opname coördinator ben je de regisseur over de beddencapaciteit van verschillende klinieken.

Je ziet uitdagingen in veranderingen en onvoorziene situaties en je werkt klantgericht.  Actief meedenken om te verbeteren geeft je energie.

Ons enthousiaste team is op zoek naar jou, neem je ook je humor mee!

 

Dit breng je mee

 • Je hebt een MBO+/HBO opleiding, HBO denkniveau.(verpleegkundige/doktersassistent met aanvullende relevante cursussen)
 • Je hebt interesse in administratieve processen en onderliggende regelgeving.
 • En je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het werken in de verslavingszorg.

Dit bieden wij

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao-GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 45. Het maximale, fulltime salaris is € 3.326,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Colette Omta, manager, telefoonnummer 06-106 599 84. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Postcode 7204JN
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Colette Omta, manager, telefoonnummer 06-106 599 84
Functie(s) Secretaresse Medisch
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 12-10-2020
Ingangsdatum 12 oktober 2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55330
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg