Oproepkracht Verzorgende en Verpleegkundige
Sensire

We willen bereiken dat bewoners lid blijven van de samenleving en dat zij de relaties, die voor hen van betekenis zijn behouden. Onze woningen zijn het huis van de bewoner en zijn verwante, en dat betekent dat zij zeggenschap hebben over het dagelijks wonen en leven, net als thuis. Ben jij verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) en wil je bij Sensire aan de slag op [locatie] in [plaats]? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

Als oproepkracht draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal.


Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou gen probleem, dat hoort er immers bij! Om als oproepkracht aan de slag te kunnen vragen we een flexibele instelling. In overleg stellen we vast voor welke locaties je wel en niet opgeroepen kan worden. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je zelf in te plannen voor openstaande diensten binnen verschillende teams.

Praktische zaken
Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
  • je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 of MMZ niveau 4 en je beschikt over Verzorgende IG / MMZ 4 werk- en denkniveau om als oproepkracht verzorgende IG te kunnen werken;
  • een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding, je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen om als oproepkracht verpleegkundige te kunnen werken;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

 

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende valt in de schaal FWG 35 (€1838,- / €2668,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering), de functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.
Wij bieden een contract vanaf 0 uur per week, het exact aantal uren stemmen we graag met je af.
 
Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Wil jij op oproepbasis onze teams ondersteunen? Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Heidi Wijgman via werving@sensire.nl.

 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1442
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 4
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman-Schuurman, h.schuurman@sensire.nl, +31 6 30259064
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-10-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49222
Doorsturen Bekijk PDF

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire