Oproepkracht Verzorgende IG en Verpleegkundige
Sensire

Vind jij het heerlijk om teams uit de brand te helpen met het opvullen van diensten? Wij zoeken verzorgende IG en verpleegkundige voor de flexibele schil om onze wijkteams in de regio te ondersteunen.

Wat ga je doen?

De complexiteit in de wijk neemt steeds verder toe. Care- en case-complexe casuïstiek zijn inmiddels écht van alle dag. Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze klanten doen. Als zorgprofessional stap je letterlijk bij onze klanten binnen en draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klant. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk voor onze klanten. De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werken bij Sensire zo leuk.
Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk is het mogelijk, dat klanten met verschillende type zorg elkaar afwisselen.
 
 

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt hierdoor een grote verantwoordelijkheid. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw benadering.
 
Om als oproepkracht aan de slag te kunnen vragen we een flexibele instelling. In overleg stellen we vast voor welke gemeenten je wel en niet opgeroepen kan worden. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je zelf in te plannen voor openstaande diensten binnen verschillende teams.
 
Praktische zaken
Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
 
  • een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP om als oproepkracht verzorgende IG te kunnen werken;
  • een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding en je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen om als oproepkracht verpleegkundige te kunnen werken;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1838,- / €2668,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering), de functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / € 3153,-) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract vanaf 0 uur per week, het exact aantal uren stemmen we graag met je af.
 
Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in  bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.
 
Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Wil jij op oproepbasis onze wijkteams ondersteunen? Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Raaijmakers, Corporate Recruiter, via 06-20106185.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1437
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-10-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49047

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire