Oproepmedewerker zorg (Het Weijtendaal te Wijhe)
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Het Weijtendaal maakt onderdeel uit van Zorgspectrum het Zand en is centraal gelegen in het centrum van Wijhe. Hierdoor is Het Weijtendaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer met zowel de bus als trein. Op loopafstand van Het Weijtendaal bevinden zich de winkels en horeca gelegenheden.

Op onze locatie bieden wij zorg aan ruim 180 cliënten die zelfstandig wonen of in een kleinschalige woongroep verblijven.
Met het extramurale team bieden wij (thuis-)zorg aan mensen in hun eigen appartement. Zij wonen zelfstandig en krijgen de zorg afgestemd op hun behoefte.

Functie eisen

Jij brengt graag een lach op het gezicht van de cliënt en je bent ervan overtuigd dat de cliënt degene is voor wie jij er bent! Je bent de enthousiaste collega met een flexibele werkinstelling. Je volgt de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige of je hebt het diploma al in de pocket. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden en komen er dan samen wel uit (zolang je maar hart voor de zorg hebt, dat is het belangrijkste binnen onze organisatie).

 

Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een flexibele werkinstelling. In overleg met je collega’s maak je zelf je rooster.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed.

Inschaling

Een overeenkomst voor onbepaalde tijd en het aantal uren en dagen is bespreekbaar

Slaris conform cao VVT

Type Vacature
Intern nummer 19-12
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, locatie Het Weijtendaal in Wijhe
Postcode 8131DW
Stad Wijhe
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Diane Gras (Teamcoördinator) tel nr. 0570-528800.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-02-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 44038
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand