Orthopedagoog / psycholoog - Raalte
Zozijn

Ben je flexibel en veerkrachtig en ben je beschikbaar voor 16 per week (meeruren in overleg)? Dan zijn wij op zoek naar jou, Orthopedagoog / psycholoog! 

Wat ga je doen?
Als coördinator van de behandeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je hebt een belangrijke rol bij de beeldvorming, diagnostiek en behandeling van onze cliënten. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele zorgplannen en intensief betrokken bij het (cyclische) zorgproces. Als deskundige adviseer je de (coördinerend) ondersteuners, managers, andere hulpverleners, cliënten en familie van de cliënten. Je hebt de mogelijkheid een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Er is een vacature voor 16 uur in Wilp en/of 16 uur in Raalte.

Wie zijn wij?
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten, (para)medici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. De vakgroep gedragswetenschappers bestaat uit 40 collega’s. Zozijn is trots op de zorgprogramma’s die we ontwikkeld hebben voor mensen met intensieve ondersteuningsvragen en voor cliënten met intensieve zorgvragen. Ook werken wij met eigen handboekprogramma’s voor oudere cliënten, cliënten met LVB en voor Kind en Jeugd. Onze gedragswetenschappers zijn betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld naar de werking van de zorgprogramma’s. Zozijn is erkend opleider voor GZ-psycholoog.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie,  basisaantekening diagnostiek en je hebt enige ervaring opgedaan in het werken met volwassenen mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je bent nieuwsgierig naar het werken op verschillende groepen en staat open voor afwisseling in de inhoud en je werkplek.
 • Je hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking met een complexe behandel- en/of zorgvraag.
 • Je beweegt je makkelijk in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je hebt passie voor je vak, je bent flexibel en veerkrachtig en een nieuwsgierige professional.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses.
 • Intervisie en themabijeenkomsten met je collega gedragswetenschappers.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling van 16 uur voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een vast contract .

Procedure
Heb je vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met Fatma Cossu, manager Zorg, Advies en Behandeling, telefoonnummer: 06-219369851.De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.

Mocht deze vacature niet precies aansluiten maar heb je wel interesse in werken bij Zozijn, ook dan nodigen wij je uit om te reageren en kan er een kennismakingsgesprek gepland worden.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Raalte
Postcode 8103 GP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Fatma Cossu, manager ZAB, telefoonnummer 06-21936985
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Publicatiedatum 24-05-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 24-05-2022
Nummer 111162
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn