Orthopedagoog / GZ Psycholoog voor 28 - 36 uur per week
Elver

Wat ga je doen?

Sanne Orthopedagoog: "Een super leuke diverse job, waar je veel verschillende plekken en aspecten van de organisatie ziet, grotendeels je eigen agenda kunt bepalen en in samenwerking met de bewoner, familie, begeleiders en medebehandelaars een bijdrage kunt hebben aan een goed leven voor de bewoner."

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Sanne? Lees deze blog (https://www.elver.nl/werken-bij/blogs/orthopedagoog-sanne)!

Wat ga je doen?
Als Orthopedagoog werken we cliëntvolgend. Dat houdt in dat we de bewoner volgen op zijn woning maar ook op zijn werk of dagbesteding. We vinden het belangrijk om structureel en pro-actief betrokken te zijn en werken hiertoe nauw samen met de bewoners, verwanten en begeleiders (driehoek). Binnen Elver werken we graag multidisciplinair rondom onze bewoners. Zo werken we binnen het Behandelcentrum samen met diverse disciplines zoals AVG's, Logopedisten, Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten en Vaktherapeuten. De werkplekken van de disciplines binnen het Behandelcentrum zitten allemaal onder één dak, waardoor je makkelijk even bij elkaar binnen loopt. Naast onze bewoners van Elver behandelen wij ook externe cliënten.

Elver is als organisatie in beweging met als uitgangspunt de zorg rondom een cliënt dichtbij hem of haar te organiseren. Je ondersteunt als Orthopedagoog de bewoners en de zelfstandig werkende teams om de zorg en behandeling zo goed mogelijk vorm te geven. Denk hierbij aan psychodiagnostiek t.b.v. beeldvorming, groepsdynamica binnen de woning, scholingen rondom bepaalde thema's en adviseren en coachen van teams.

Wat vragen wij van jou?
Jij bent een bevlogen en daadkrachtige professional met een proactieve houding. Je hebt het lef om out of the box oplossingen te vinden bij complexe vraagstukken. Je neemt graag het initiatief en bent een teamplayer. Vanuit jouw ervaring beschik je over generalistische kennis. Verder heb je:
 • Een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie.
 • Je beschikt over senioriteit welke zich vertaalt in minimaal 5 jaar ervaring als Orthopedagoog of GZ Psycholoog.
 • Affiniteit en ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg.
 • In het bezit van de Basisaantekening (Psycho)Diagnostiek.
 • Een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?
 • Je gaat aan de slag voor 28 - 36 uur per week.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd.
 • Intensieve samenwerking met andere behandeldisciplines.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere middels intervisie en scholing.
 • Een zakelijke telefoon en Chromebook om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.
 • Als Orthopedagoog word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 60 (€3.374,- en €4.905,-) of FWG 65 (€3.823,- en €5.772,-) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Kom jij ons team versterken met jouw kennis en ervaring, weet jij van aanpakken, leg jij graag contacten met verwanten en begeleiders om na te denken over een 'goed leven' voor de cliënt, houd jij van afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Marleen Bogers, orthopedagoog en systeemtherapeut i.o. tel: 06-23176451 / [email protected] of Sanne Jonkers, Orthopedagoog, tel: 06-20080499 of [email protected]

Je hebt tot dinsdag 1 december 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
PPD
0623176451 (tel. nr. contactpersoon Marleen)
Geen e-mail adres beschikbaar

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl / Laag-Soeren / Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-11-2022
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 115306

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver