Orthopedagoog / Psycholoog Jeugdzorg - 32/36 uur
Horizon

Wat ga je doen

Ben jij die psycholoog of orthopedagoog die graag aan de slag wil in het domein Jeugdzorg en affiniteit heeft met onze doelgroep Cluster 4 jongeren? Geloof jij in de kracht van jongeren en ben jij van nature geïnteresseerd in wat jongeren nodig hebben om een positieve draai aan hun leven te geven? Schrik je niet van de soms heftige emoties die zo'n verandering teweeg brengt? Houd je ervan om te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden? Dan zoeken wij jou voor onze prachtige locatie in Harreveld (provincie Gelderland)!

Wat ga je doen
Je draagt zorg voor de formulering van het therapeutisch behandelplan en verslaglegging van de jeugdigen die bij ons verblijven. Je stemt af met het afdelingshoofd over onder meer de voortgang in de behandeling van individuele jeugdigen, knelpunten in de uitvoering van de behandeling en het neerzetten van een behandelingsklimaat van de jeugdige over de externe contacten. De professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers is jouw aandachtsgebied. Deze bevorder je onder meer door casuïstiekbespreking, het toelichten en uitleggen van de behandelplannen en de methodische uitgangspunten. Naast actieve deelname aan intern overleg, onderhoud je contacten met plaatsende instanties en ouders.

Wij zoeken psychologen en orthopedagogen voor meerdere afdelingen, zowel gesloten als open, met ieder zijn eigen doelgroep. Afhankelijk van ervaring en affiniteit en jouw eigen wensen in combinatie met waar behandeling nodig is, zoeken wij samen naar de beste plaats!

Over de locatie Harreveld

Als expert in kennisoverdracht (onderwijs) en gedragsverandering (behandeling) sluit Horizon aan op wat iemand wel kan ontwikkelen. Iedere dag zetten wij deze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen, begeleiden en te onderwijzen. Zodat zij weer grip krijgen op hun gedrag en op hun leerresultaten. Dat zowel jeugdigen als hun ouders weten wat ze willen en weten wat zij moeten doen om daar te komen. Horizon faciliteert hen om regisseur van hun eigen bestaan te worden.

Locatie Harreveld (Gelderland) heeft een gesloten locatie het Anker (Jeugdzorgplus, inclusief ZIKOS-plaatsen), een open locatie Prisma (crisisopvang en behandeling) en gezinshuizen voor gezinsbehandelingen. De locaties Anker en Prisma spelen in op de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van open, gesloten en ambulante jeugdzorg en de daarbij behorende dynamiek.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent in het bezit van een diploma van een afgeronde academische opleiding, zoals orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie waarbij psychodiagnostische aantekening een pre is;
  • Je hebt affiniteit en relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Van nature streef je naar verbinding, optimale samenwerking en het overdragen van kennis. In de hectiek van het werkveld stel jij de juiste prioriteiten en blijf je innovatief denken. Je beschikt over de juiste instelling en je onderschrijft daarmee zichtbaar onze kernwaarden en organisatieprincipes.
Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou
  • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal €3506,20 en maximaal €5.298,33 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Locatie Anker en Prisma
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 12-09-2022
Reageer voor 21-10-2022
Nummer 113909

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon