Orthopedagoog generalist
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ben jij de Orthopedagoog generalist die ons team bij Mediant Jeugd wil komen versterken?

ORTHOPEDAGOOG GENERALIST
Uren in overleg

Wij maken graag kennis! En hopelijk is dat wederzijds!


Wie zijn wij
Mediant is een GGZ organisatie in regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat vragen we van jou?
Ons circuit Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychiatrische problematiek én hun systeem. Wij bieden specialistisch onderzoek en behandeling voor diverse psychiatrische problematiek, (systeem)behandelingen en spoedzorg. We maken vaak gebruik van de inzet van IPG.

Als orthopedagoog generalist ben je breed inzetbaar in de behandeling van onze cliënten. Je voert intakes uit en stelt verschillende soorten diagnoses, die je vertaalt naar behandelplannen. We werken nauw samen als multidisciplinair behandelteam en bespreken onze casuïstiek tijdens ons wekelijks overleg. Je werkt naast behandelaar ook als regiebehandelaar (voor kinderen jonger dan 18 jaar) en werkt samen met collega’s in gezinnen.
Er is veel groepsaanbod, diversiteit in problematieken en voor jou als regiebehandelaar is er ook een mooie rol weggelegd in de samenwerking en coaching van medebehandelaren. Alles met als doel dat onze cliënten zich weer goed kunnen ontwikkelen! Voor je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van ons team neem je deel aan intervisie en hebben we interne deskundigheidsbevordering. 

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • op samenwerking gericht
 • open en toegankelijk, maar wel met professionele afstand.

Jij hebt

 • het diploma orthopedagoog generalist
 • BIG registratie (of in aanvraag)
 • een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wat krijg je ervoor terug

 • fijne samenwerking en een stimulerende werksfeer in een multidisciplinair team
 • intervisie en interne deskundigheidsbevordering
 • werken in een financieel gezonde organisatie
 • arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • salaris tussen € 3.465 en € 5.439 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ)
 • ontwikkelingsmogelijkheden, die jaarlijks in overleg met jou besproken worden.

Kennismaken
Wij wisselen graag van gedachten over je vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Dana Stel, Manager Bedrijfsvoering, via 06-51367325 of per e-mail d.stel@mediant.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben, bel dan Barbara Wolff, programmamanager 06-51347409.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1403 ALG/jsl-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Orthopedagoog
Publicatiedatum 22-09-2020
Reageer voor 22-11-2020
Nummer 54896
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg