Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog (polikliniek ambulante Zorg)
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie? Dan is dit jouw functie!


“Ik doe mijn werk op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan binnen Trajectum uitdagend en boeiend. Ik bied specialistische diagnostiek en psychologische behandelingen aan onze cliënten. Met ons enthousiaste multidisciplinaire team deel ik mijn behandelvisie en heb ik de regie over het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen van onze cliënten. Binnen de organisatie heb ik altijd ontwikkelkansen gekregen om de zorg te optimaliseren. Ik sta je graag te woord over onze vacature”
Marleen Brunink, GZ-psycholoog: 0620004885.”

Wat ga je doen?
Binnen ons multidisciplinaire team krijg jij een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling van onze LVB-cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers. Je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken en neemt deel aan intake- en adviesgesprekken. Je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten. Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist ben je ook regiebehandelaar voor cliënten, kun je begeleider of supervisor zijn van orthopedagogen/psychologen en voor hen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog.

Waar ga je aan de slag?
Je komt te werken op de Polikliniek in Enschede, vallend onder de Sector Ambulante Zorg (SAZ) van Trajectum. Het aanbod in Enschede bestaat uit diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling en (forensisch) FACT. Hiermee willen we (de gevolgen van) psychiatrische stoornissen, emotionele problemen en eventuele gedragsproblemen van de cliënt verminderen of opheffen. Er liggen veel kansen om ons team, onze Poli én jezelf te ontwikkelen. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op o.a. het gebied van agressie, psychiatrische kwetsbaarheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag, angst, stemming, trauma en verslaving. Door de uiteenlopende problematieken wordt er vaak een beroep gedaan op je creativiteit. Out-of-the-box denken is daarbij van belang. De cliënten worden persoons- en systeemgericht behandeld vanuit een integratieve benadering vanuit de orthopedagogiek, GGZ en forensische zorg en maken daarbij gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald. Wanneer je houdt van dynamiek ben je bij ons op de Poli aan het juiste adres: geen dag bij ons is hetzelfde!

Functie eisen

Wat breng je mee?
Als enthousiaste en daadkrachtige collega weet jij van aanpakken en draag jij het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uit. Je bent daardoor in staat medewerkers te binden en verbinden. Je kunt en wilt buiten de gebaande paden denken behandelen. Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog in het BIG register. Heb je kennis van EMDR? Dat is een pré. Indien je hier geen kennis van hebt willen we je graag opleiden. Heb/ben je daarnaast:

  • Ervaring, en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
  • Een flexibele, positieve instelling;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • In staat goed structuur en overzicht te houden;
  • Proactief en resultaatgericht.

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een écht dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team bieden we je uiteraard ook goede voorwaarden: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jou het beste uitkomt. (minimaal 24 uur en maximaal 36 uur);
  • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog?
Heb je nog vragen, stel ze aan Marleen Brunink, GZ-psycholoog 06 20004885, [email protected] of Petra Joosse, GZ-psycholoog 06 23998138, [email protected] of aan Dorry Menkveld, teammanager ambulante zorg: 06 52001017, [email protected]  

Solliciteren kan tot 1 september a.s. online via onze website www.werkenbijtrajectum.nl 

Wil je meer weten over Trajectum?

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.info

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Enschede
Postcode 7511 JM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dorry Menkveld, teammanager Ambulante Zorg: 06-52003017
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 04-08-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 113082

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum