Orthopedagoog/(GZ)psycholoog 28-36 uur per week
Elver

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en ondernemende orthopedagoog of psycholoog? Heb je affiniteit en ruime ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsbehoefte? Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een:

Orthopedagoog/ (GZ) psycholoog

28-36 uur per week (78-100% dienstverband)

Waar ga je werken?   

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking en biedt wonen, dagbesteding en behandeling. Het draait om hun unieke verhaal. Binnen Elver is de relatie in de driehoek tussen cliënt, de begeleider(s) en verwanten het uitgangspunt voor optimale zorg. Behandelaars ondersteunen de cliënten en de zelfstandig werkende teams om deze zorg zo goed mogelijk vorm te geven. Op dit moment bestaat het team van orthopedagogen / GZ -psychologen uit 14 personen. Zij werken vanuit de locaties in Nieuw Wehl en Arnhem. De standplaats van onze nieuwe collega is op beide locaties.

Wat ga je doen?

Als orthopedagoog ben je verbonden aan diverse woningen binnen de intensieve begeleiding. Hier wonen jongeren en volwassenen variërend van een lichte, matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking en veelal bijkomende gedragsproblematiek. Samen met de cliënt, verwanten, begeleiders en het betrokken interdisciplinair behandelteam geef jij richting aan de zorg en behandeling.

Naast het adviseren en coachen van teams heb je een veelzijdige functie waarbij je werkzaamheden onder andere bestaan uit behandeling, psychodiagnostiek, beleidsontwikkeling en het geven van scholing.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een bevlogen en daadkrachtige professional met een proactieve houding. Je hebt het lef om out of the box oplossingen te vinden bij complexe vraagstukken. Je neemt graag het initiatief, bent een echte kartrekker en daarnaast ook een teamplayer. Vanuit jouw ervaring beschik je over generalistische kennis.

Verder heb je:

 • Een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie
 • Bij voorkeur een registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist.
 • Affiniteit en ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg
 • Werkervaring als orthopedagoog/psycholoog in een instelling
 • Ervaring met EMDR therapie is een pré
 • Een rijbewijs en eigen vervoer

Inschaling

Wat bieden wij?

Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Je werkt 28 tot 36 uur per week
 • Een uitdagende baan voor onbepaalde tijd binnen een betrokken team
 • Intensieve samenwerking met andere behandeldisciplines
 • Flexibele werktijden in overleg
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere middels intervisie en scholing.
 • Een zakelijke telefoon en laptop om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

  Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Iris van der Mast, GZ-psycholoog, tel: 06-23786893 of ivdmast@elver.nl of Marije van Dijk, Orthopedagoog, tel: 06-23283748 of mvdijk@elver.nl

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Iris van der Mast, GZ-psycholoog, tel: 06-23786893 of ivdmast@elver.nl of Marije van Dijk, Orthopedagoog, tel: 06-23283748 of mvdijk@elver.nl
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 18-09-2020
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 49948
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver