Orthopedagoog (Poli Ambulante Zorg)
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste Orthopedagoog die ons team compleet komt maken?

Waar kom je te werken?

Jij gaat aan de slag binnen de poli van de Sector Ambulante Zorg van Trajectum in Deventer. Samen met ons ga je werken aan de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod, actief deelnemen aan de groei die we doormaken en behandeling bieden aan onze cliënten. Onze cliënten zijn mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag. ((SG)LVG). Ze wonen zelfstandig met hun gezin of alleen, of wonen in een begeleide woonvoorziening. Ze hebben allemaal een complexe zorg/behandelvraag. We kijken naar onze cliënten binnen hun context en nemen deze mee daar waar nodig.

Je collega’s:
Je collega’s zijn echte zorgprofessionals die hun vak goed verstaan. Ons (multidisciplinaire) team bestaat uit maatschappelijk werkers, GZ-psychologen en orthopedagogen, een psychodiagnostisch werker, een psychiater, een vak-therapeut en een SPV-er. Daarnaast worden we ondersteunt door onze cliënt gebonden secretarieel medewerkster. We hebben wekelijks overleg in de vorm van een MDO of teamoverleg. We werken goed samen en weten elkaar makkelijk te vinden. We kennen elkaars kwaliteiten en valkuilen. We leren van elkaar en zijn betrokken. Daarbij zijn we altijd in voor een goede dosis humor en hebben plezier binnen ons werk.

Waarom SAZ Deventer?
Naast het feit dat wij een dynamische, groeiende poli zijn, hebben wij een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek en behandeling van cliënten met een LVB en bijkomende complexe problematiek, waarbij behandeling vanuit een multidisciplinair team nodig is. We bieden vanuit 5 hoofdlocaties (Assen, Enschede, Zwolle, Zutphen en Deventer) een integraal aanbod aan, dat bestaat uit diagnostiek, consultatie, (poliklinische) behandeling, (forensische) FACT of dagbehandeling. De SAZ is onderdeel van Trajectum LVB. Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond.

Wat ga je doen?
Als Orthopedagoog binnen SAZ Deventer krijg je de ruimte om je bezig te houden met verschillende facetten van je vak. Zo geef je vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten: Je stelt een behandelplan op en houdt je bezig met het uitvoeren van (individuele) diagnostiek en (methodische) behandeling. Je neemt deel aan intake- en adviesgesprekken, waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers. Je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken. Je krijgt veel vrijheid om vakinhoudelijk creatief te zijn. Doordat de problematiek van onze cliënten zeer divers is zal geen dag hetzelfde zijn!

Dus, ben je geïnteresseerd in de complexiteit van de doelgroep (SG) LVB en ga je graag aan de slag in een omgeving waarin je veel kunt leren? Dan ben je bij de poli Deventer op de juiste plek!

Functie eisen

Wat breng je mee?
De nieuwe collega die wij zoeken is een enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige persoon, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt. We zijn zelf proactief en positief ingesteld en waarderen dit erg in jou als nieuwe collega. Heb/ben je daarnaast:

  • Een MSc richting Psychologie of Orthopedagogiek;
  • ervaring, kennis en affiniteit met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en soms risicovol gedrag;
  • ervaring en affiniteit met diagnostiek is een pré;
  • een stevige persoonlijkheid die op metaniveau kan meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
  • Resultaatgericht, gestructureerd, flexibel en in staat om goed overzicht te houden;
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden.

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Inschaling

Wat bieden we jou?

Allereerst bieden we je een mooie functie met een uitdagende doelgroep binnen een ontwikkelingsgerichte organisatie. Binnen de Sector Ambulante Zorg hebben we oog voor jouw ontwikkeling. Uiteraard bieden we je daarnaast goede arbeidsvoorwaarden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van 12 maanden, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 60), afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en een collectieve (zorg)verzekering.

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?
Voor meer informatie kun je binnen kantooruren contact opnemen met Wendy van Drunen (Team Manager Sector Ambulante Zorg). Haar telefoonnummer is 06 – 83665368.

Als het werken binnen de Ambulante zorg in Deventer jou aanspreekt, komen wij graag met je in contact. Solliciteren kan online via de website www.werkenbijtrajectum.nl. Klik op de button ‘direct solliciteren’. Reageren kan tot 30 november 2020.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, Deventer
Postcode 7413 AP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wendy van Drunen (Team Manager Sector Ambulante Zorg). Haar telefoonnummer is 06 – 83665368.
Functie(s) Orthopedagoog
Publicatiedatum 12-11-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55937

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum