P&O adviseur, 36 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Het mooie aan het werken als P&O adviseur bij Estinea is dat je veel vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Zo kun je met jouw vakkennis en enthousiasme de teams én de regiomanager echt verder helpen. En jezelf continu blijven ontwikkelen, want wat je wordt bepaal je bij Estinea zelf. Je hebt ook de mogelijkheid om in overleg thuis te werken, of juist op kantoor met je collega's. Zij zijn zonder uitzondering gedreven en houden elkaar graag scherp.

De functie

 

Als P&O adviseur heb jij de organisatie en de vraagstukken van ‘jouw’ regio al snel in het vizier. Je analyse is scherp, je overziet de context, brengt focus aan en vertaalt situaties naar interventies en (beleids)adviezen. Je gaat proactief met het management het gesprek aan over actuele vraagstukken zoals: opleidingen, zelfsturing, organisatie- en teamontwikkeling, capaciteitsmanagement, strategische personeelsplanning, behoud, vitaliteit, talentontwikkeling en de arbeidsmarkt. Ook ondersteun je de regiomanagers bij complexe dossiers. Als P&O adviseur werk je zelfstandig en leg je sterke verbindingen binnen de organisatie en daarbuiten.

 

Waar kom je te werken?

 

Je maakt deel uit van een team van 6 P&O adviseurs, de opleidingscoördinator, de beleidsadviseur en 4 collega’s op de personeelsadministratie. Je P&O collega’s zijn enthousiast en gedreven. Onderling wordt er regelmatig gespard over uiteenlopende vraagstukken en complexe casussen.
Je werkt vanuit het centraal bureau in Aalten of vanuit huis. Estinea is een platte organisatie met een informele cultuur en korte lijnen. De sfeer laat zich het beste omschrijven als: warm, persoonlijk en gelijkwaardig. De collega’s van het centraal bureau bieden ondersteuning en geven advies aan de 75 zelfsturende teams. Deze teams zijn verspreid over 75 woon- en werklocaties in de Achterhoek en Twente.

 

Functie eisen

ij bent een enthousiaste en ondernemende collega die tot zijn recht komt in een omgeving waarin je adviserend, resultaat- en oplossingsgericht aan de slag kunt. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met hectiek en deadlines. Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een echte teamplayer. Natuurlijk ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Vanuit daar denk je actief mee over het P&O-beleid van Estinea en lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van ons eigen P&O-team.

Pas jij bij Estinea?
• Je beschikt over een hbo-diploma, richting personeel en organisatie
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
• Je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk
• Je bent klantgericht en vindt het belangrijk om resultaten te behalen
• Je bent zelfstandig en neemt initiatief
• Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer

Inschaling

Jouw werk is in grote mate flexibel in te delen en biedt daarom veel vrijheid. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten binnen je afdeling en onze organisatie. Estinea is een lerende organisatie, waarbij veel ruimte is voor het inbrengen van je eigen ideeën.

Past Estinea bij jou?

• Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week.

•Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2938 en €4304 bruto (schaal 55 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week;

•Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%)

•Je kunt fiscaal voordelig een fiets of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.

•Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, ‘vrouwen in de overgang’ of ondersteuning bij mantelzorg.

Bijzonderheden

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. We zoeken door te we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de procedure? Bel dan met één van onze P&O Adviseurs op het nummer 088-4950250.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Bedrijfsbureau te Aalten
Postcode 7121 AE
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 118292

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea