P&O medewerker - Servicebureau - Schalkhaar
De Parabool

Functieomschrijving

­­­De Parabool is met ongeveer 400 medewerkers een nuchtere Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

We zijn er van overtuigd dat wanneer medewerkers in hun kracht zijn en goed gefaciliteerd worden er ook goede ondersteuning aan de cliënt wordt gegeven. De afdeling P&O stelt alles in het werk om dit te bereiken en de organisatie hierin te ondersteunen. De afdeling P&O werkt vanuit het Servicebureau in Schalkhaar, vlakbij Deventer.

Wil jij graag deel uit maken van een betrokken, enthousiast en gezellig P&O team? Dan zoeken wij jou!

P&O medewerker
16-18 uur

Wat ga je doen?
Als P&O medewerker ondersteun je de afdeling bij tal van P&O-gerelateerde administratieve werkzaamheden:

 • Het verwerken van contractwijzigingen en het opmaken van arbeidsovereenkomsten.
 • Het beantwoorden van vragen over de CAO en regelingen van de Parabool.
 • Het opstellen en plaatsen van vacatures en ondersteunen bij uitnodigen en afwijzen van kandidaten en overige werkzaamheden op het gebied van werving & selectie.
 • Verzuim(administratie en gerelateerde administratieve werkzaamheden).
 • Administratieve werkzaamheden op het gebied van opleidingen en stages, zoals het aanvragen van subsidies en tegemoetkomingen.
 • Verder bied je uiteenlopende administratieve ondersteuning aan de P&O afdeling en bij P&O gerelateerde projecten en vervang je de collega P&O medewerkers bij hun afwezigheid.

Wat neem jij mee als persoon?
Je hebt een positieve instelling, bent nauwkeurig en je laat zien dat je verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en goed samenwerken en heb je oog voor wat er moet gebeuren. Verder beschik je over onderstaande competenties en ervaring:

 • Je bent in het bezit van minimaal een mbo niveau 4 diploma.
 • Je hebt relevante (werk)ervaring met diverse administratieve P&O-processen, bij voorkeur ervaring met werving en selectie.
 • Je hebt kennis van personeelsbeleid, procedures, richtlijnen en wetgeving. Kennis van AFAS is een pré.
 • Je kan goed werken met de Microsoft officepakketten, zoals Word, Excel en Teams.
 • Integriteit en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk in verband met het verwerken van persoonlijke gegevens.

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een organisatie met een informele cultuur. Je gaat onderdeel uitmaken van een klein en professioneel P&O-team, waarbij iedereen werkt vanuit zijn eigen deskundigheid en we ook veel samenwerken.
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week kan in overleg worden vastgesteld.
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen vanwege de informele en open cultuur en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40, max. € 3.332,- bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken, nadat je op kantoor op persoonlijke wijze bent ingewerkt.
 • Een organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers met het
  ‘Beste Werkgevers Keurmerk 2020’.

Meer weten?
Neem contact op met Marjolein Paalman, MT lid (en verantwoordelijke voor P&O) 06- 10572782. En wil je meer weten over de Parabool? Bekijk dan dit Filmpje 

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!
Ben jij een spin in het web, die graag fungeert als een vraagbaak, die energie krijgt van snel schakelen en een tot in de puntjes verzorgde administratie? Misschien word jij wel onze nieuwe collega! Wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en cv uiterlijk 2 juni. 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Service Bureau Schalkhaar
Postcode 7433 PR
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 17
Uren tot 17
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Meer weten? Neem contact op met Marjolein Paalman, MT lid (en verantwoordelijke voor P&O) 06- 10572782.
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 11-05-2023
Reageer voor 02-06-2023
Ingangsdatum 11-05-2023
Nummer 120000
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool