Parkinsonverpleegkundige
Sensire

Lijkt het jou wat om als Parkinsonverpleegkundige te werken binnen een grote en diverse zorgorganisatie binnen de Achterhoek/Liemers? Wil jij vanuit een multidisciplinaire benadering werken binnen onze vakgroep Neurologie? En wil jij samen met ons, naast de beste zorg thuis, een nieuwe woonunit en dagbehandeling verder vormgeven, gericht op de beste zorg voor deze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen


Sensire heeft een afdeling Specifieke Zorg met een vakgroep neurologie. De specialistische kennis van de Parkinsonverpleegkundige draagt belangrijk bij aan de ondersteuning van mensen met Parkinson(isme), zowel in de thuissituatie als bij wonen met zorg. De Parkinsonverpleegkundige werkt optimaal samen met de voor de klant relevante (zorg)professionals (zowel extramuraal als intramuraal). Als verbindende schakel draagt hij/zij bij aan een vloeiend verloop van de ondersteuning van cliënt in zijn woonomgeving en de zorg/behandeling die voor cliënt van meerwaarde is.

Sensire streeft naar hoogwaardige zorg en ondersteuning voor onder andere mensen met de ziekte van Parkinson (of Parkinsonisme). We doen dat door aan te sluiten bij de situatie en vraag van mensen in hun eigen woonomgeving, zodat zij in staat zijn om, met de gewenste kwaliteit van leven, zo lang mogelijk thuis te wonen. Wanneer wonen in de thuissituatie niet langer mogelijk is kan wonen met zorg bij Sensire een uitkomst zijn.

In de regio Doetinchem werkt de Parkinsonverpleegkundige actief samen met andere partners in de keten, zoals het Santiz ziekenhuis en Parkinson Net. Samen verkennen we innovatieve trajecten waarbij digitale toepassingen bijdragen aan meer zelfregie en geluk in het leven van de cliënt met Parkinson.

Als Parkinsonverpleegkundige:
 • Geef je advies, informeer je en geef je voorlichting aan klanten en bewoners en hun naasten die bekend zijn met Parkinson of Parkinsonismes;
 • Heb je grondige kennis van de ziekte van Parkinson/Parkinsonismes en observeer, signaleer en rapporteer je op basis van deze kennis zowel schriftelijk als mondeling op de juiste manier;
 • Coördineer jij de zorg- en dienstverlening van de klant of bewoner op een methodische en integrale wijze en heb je een coördinerende taak bij contact met andere hulpverleners;
 • Stel je verpleegkundige diagnosen vast en stel je zorgplannen op;
 • Biedt je gespecialiseerde zorg aan klanten en bewoners en hun naasten waar nodig;
 • Je bent enthousiast betrokken bij de opzet, uitvoering, begeleiding en evaluatie van vernieuwings- en kwaliteitsprojecten, zoals zorginhoudelijke ketenprojecten;
 • Adviseer en ondersteun je de collega's binnen de (wijk)teams t.a.v. specifieke vraagstukken. Dit doe je met kunde en overtuiging;
 • Geef je scholing en instructies aan de zorgverleners van Sensire en andere zorginstellingen in het kader van deskundigheidsbevordering.

Wie ben jij


Je past bij Sensire als je een groot verantwoordelijkheidsbesef hebt en actief wilt bijdragen aan het continu verbeteren van de zorg en dienstverlening van de afdeling en organisatie. Binnen de gestelde kaders werk je zelfstandig, weet je situaties in te schatten en onder hoge druk de juiste beslissingen te nemen. Je bent ondernemend en in staat in de regio contacten te leggen, gericht op samenwerking in de keten. Je ziet steeds nieuwe kansen en uitdagingen en neemt daarbij initiatieven om de meerwaarde van de parkinsonverpleegkundige uitwerking te geven. Je werkt klantgericht, efficiënt en professioneel en bent daarbij oplettend en hebt oog voor veranderingen bij de cliënt. Je doet je werk met veel passie en zichtbaar plezier en bent stressbestendig.

De Parkinsonverpleegkundige die wij zoeken beschikt over:
 • Een diploma HBO-V en BIG registratie;
 • Vervolgopleiding parkinsonverpleegkundige;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?Wij zoeken een collega die beschikbaar is voor 20-24 uur per week. Je krijgt bij aanvang een contract voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen. De functie is marktconform ingeschaald in FWG 50 conform de cao VVT. Een eindejaarsuitkering (7,4%), vakantietoeslag en reiskostenvergoeding zijn hier ook onderdeel van.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Oord, manager, telefoon 06-12267864.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1029
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Monique Oord, m.oord@sensire.nl, +31
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 31-08-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Nummer 46356

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire