Parttime ADL-assistent (helpende) in Doetinchem De Huet
Fokus

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar betekenis- en zinvol werk? Houd je van mensen en wil je je vol overgave inzetten voor cliënten met een fysieke beperking?

Volg dan je hart en word ADL-assistent (Helpende) bij Fokus!

Ter versterking van ons team in Doetinchem zoeken wij diverse parttime ADL-assistenten voor 65 uur per maand, die voornamelijk in de ochtend worden ingezet.

Wat ga je doen?

Als ADL-assistent ben je het hart van Fokus. Je werkt met en voor mensen. De werkzaamheden worden op afroep en op aanwijzing van de cliënt verleend en bestaan onder andere uit assistentie bij het douchen, aankleden, persoonlijke verzorging en mogelijk bij het eten & drinken. Daarnaast word je in de praktijk opgeleid om eenvoudige verpleegtechnische handelingen te verrichten. Je maakt bij de uitvoering van je werkzaamheden gebruik   van hulpmiddelen zoals een tillift.

Wat breng jij mee?

  • Kunnen werken volgens het Fokus concept waarbij de cliënt het tempo en de volgorde in de assistentie bepaalt. Je kunt dus goed luisteren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt je grenzen duidelijk aangeven en bent zowel lichamelijk als mentaal fit.
  • Inlevingsvermogen; je kunt je verplaatsen in de positie van iemand met een zware fysieke beperking.
  • Beschikbaarheid in de ochtenden, waarbij je er geen probleem mee hebt om vroeg te starten (tussen 06.00 en 07.00 uur). Indien nodig ben je bereid middag en/of avonddiensten te draaien. 

Ben jij dit?

Is het antwoord volmondig ja, dan maken we heel graag kennis met jou!

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het CV en willen jou en jouw drijfveren graag leren kennen.

Wij bieden jou:

  • Een interessante, afwisselende en betekenisvolle baan voor ongeveer 65 uur per maand met de mogelijkheid je te ontwikkelen
  • Flexibel rooster voor voornamelijk de ochtenden
  • Een jaarcontract met een introductieprogramma, begeleiding door een mentor en een intern scholingstraject
  • Een salaris conform Fokus cao tussen € 11,59 - € 15,48 bruto per uur. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenregeling, ORT en een eindejaarsuitkering

Interesse?

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T 050 - 52 17 200
 

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijfokus.nl.

Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus Doetinchem De Huet
Postcode 7006HB
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) ADL medewerker
Publicatiedatum 18-11-2019
Reageer voor 27-01-2020
Ingangsdatum 18-11-2019
Nummer 49660
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus