Parttime ADL-assistent (helpende) in Doetinchem De Huet
Fokus

Functieomschrijving

Voor ons team in Doetinchem zijn wij op zoek naar twee enthousiaste collega's, die stevig in hun schoenen staan en beschikbaar zijn voor alle diensten tussen 6.45 uur 's ochtends en 1.00 uur 's nachts. We hebben per direct een vacature i.v.m. tijdelijke vervanging tijdens ziekte en een vacature voor een scholingscontract van één jaar. Beide vacatures zijn voor 65 uur per maand (gemiddeld 15 uur per week). 

Wat ga je doen?

Als ADL-assistent ben je het hart van Fokus. Je werkt met en voor mensen. De werkzaamheden worden op afroep en op aanwijzing van de cliënt verleend en bestaan onder andere uit assistentie bij het douchen, aankleden, persoonlijke verzorging en mogelijk bij het eten & drinken. Daarnaast word je in de praktijk opgeleid om eenvoudige verpleegtechnische handelingen te verrichten. Je maakt bij de uitvoering van je werkzaamheden gebruik   van hulpmiddelen zoals een tillift.

 

 

Functie eisen

  • Kunnen werken volgens het Fokus concept waarbij de cliënt het tempo en de volgorde in de assistentie bepaalt. Je kunt dus goed luisteren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt je grenzen duidelijk aangeven en bent zowel lichamelijk als mentaal fit.
  • Inlevingsvermogen; je kunt je verplaatsen in de positie van iemand met een zware fysieke beperking.
  • Beschikbaarheid in de ochtenden, waarbij je er geen probleem mee hebt om vroeg te starten (tussen 06.00 en 07.00 uur). Indien nodig ben je bereid middag en/of avonddiensten te draaien. 

Ben jij dit?

Is het antwoord volmondig ja, dan maken we heel graag kennis met jou!

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het CV en willen jou en jouw drijfveren graag leren kennen.

Inschaling

  • Een interessante, afwisselende en betekenisvolle baan voor ongeveer 65 uur per maand met de mogelijkheid je te ontwikkelen
  • Een jaarcontract met een introductieprogramma, begeleiding door een mentor en een intern scholingstraject
  • Een salaris conform Fokus cao tussen € 11,92 - € 15,93 bruto per uur. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenregeling, ORT en een eindejaarsuitkering

Bijzonderheden

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T 050 - 52 17 200
 

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijfokus.nl.

Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus Doetinchem De Huet
Postcode 7006HB
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) ADL medewerker
Publicatiedatum 02-03-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 29-08-2020
Nummer 51998
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus