(PB) Begeleiders Wonen / Paardenbloem 2 / 68,4 uur
Elver

Wat ga je doen?

Wij hebben 68,4 uur te verdelen over meerdere begeleiders, hiervan zoeken wij voor 10,8 uur een Persoonlijk Begeleider.

Paardenbloem 2 is een begeleidings intensieve groep waarbij je samen met je collega werkt met 4 mannelijke bewoners tussen de 17 en 45 jaar oud. Het belangrijkste is dat jij de regie houdt en onvoorwaardelijke liefde geeft aan de bewoners. Onze bewoners houden van duidelijkheid en structuur, belangrijk is dan ook "doen wat je zegt en zeg wat je doet".

Wij vinden het waardevol dat de bewoners zoveel mogelijk aansluiten bij het 'gewone leven'. Denk hierbij aan het betrekken bij het bijhouden van de tuin, de huishoudelijke klusjes en gaan wij elke dag op pad voor de boodschappen om daarna samen te koken. De ene dag kan een bewoner zich voor 80% inzetten en de volgende dag bijvoorbeeld 20%, maar wij zorgen ervoor dat wij samen 100% zijn. Daarbij geven wij hen altijd het gevoel dat zij zoveel mogelijk zelf hebben gedaan. Je gaat met de bewoners individueel aan de slag om hen een zo fijn mogelijke dag te bezorgen.

Waarom hier werken?
Kom bij ons werken als je van een uitdaging houdt. Er wordt een rustige, positieve begeleidingsstijl ingezet. Je werkt met een leuke groep bewoners en collega`s binnen een gevarieerd dagprogramma waarin inspannende en ontspannende activiteiten elkaar afwisselen. We bouwen een onvoorwaardelijke band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal.

Wil jij alvast een indruk van Paardenbloem 2 krijgen? Bekijk dan het filmpje genaamd Paardenbloem 2 op Youtube!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Paardenbloem 2 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Werken vanuit de visie tripel-C staat bij Paardenbloem centraal. Waar nodig volgen we hiervoor extra scholing. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines en bevindingen van collega's in je team. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en zorgplanbesprekingen.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent geïnteresseerd in het werken met bewoners met intensieve en complexe begeleidingsvragen en hebt ervaring in het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je staat stevig in je schoenen en denkt vanuit mogelijkheden en kansen.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3 voor de functie van Begeleider Wonen en een relevant diploma vanaf niveau 4 voor de functie van Persoonlijk Begeleider Wonen. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Je staat open om cursussen te volgen op medische gebied, denk hierbij aan PEG-sonde verzorgen.

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag met jou in overleg over passende uren. *Eventueel zijn uren in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Paardenbloem 2 via paardenbloem2@elver.nl of 0314-696998

Je hebt tot dinsdag 26 oktober 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 2 november 2021.

Geef s.v.p. in je sollicitatie aan op welke functie en welk aantal uren je reageert.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Paardenbloem 2 190 procent te verdelen onder meerdere kandidaten.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 26-10-2021
Nummer 71791

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver