Pedagogisch Hulpverlener
Ambiq

Functieomschrijving

Met onze samenwerkingspartners RENN4, het Roelof van Echten College, gemeente Hoogeveen en andere(n) gaan wij hulpbehoevende leerlingen en hun systeem intensiever en daadkrachtiger begeleiden. Deze begeleiding vindt plaats op school en in de woonsituatie. In het kader van deze samenwerking zoeken wij een

Pedagogisch Hulpverlener (20 - 36 uur per week)

Ieder mens is uniek. Ambiq is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problemen. Wij ontvangen iedereen die specifieke behandeling of begeleiding nodig heeft, omdat iedereen het verdient om geaccepteerd te worden zoals hij is. Als expert reageren we snel en adequaat. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak, volgen de laatste ontwikkelingen op de voet om de beste te blijven. Door samen te werken en kennis te delen bundelen we de krachten, zodat cliënten zich optimaal ontwikkelen. Zelfregie is een belangrijke factor – waarbij zelfontplooiing het uitgangspunt is – naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Wat ga je doen?

Je gaat, vanuit een systeemgerichte gedachte, individuele- en groepsbegeleiding bieden aan leerlingen met een (licht)verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags-)problematiek. Je begeleidt het cliëntsysteem dat op basis daarvan de opvoeding en begeleiding optimaal tot zijn recht kan komen. Hierdoor heeft de leerling meer regie op het eigen ontwikkelproces. Deze begeleiding vindt voornamelijk plaats op school. Met deze begeleiding sla je een brug tussen de leerling, het onderwijs en de thuissituatie. Je helpt de leerling bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van positieve ervaringen tijdens schooluren.

Wie zoeken wij?

Je bent een collega met een beroepsgerichte hbo-opleiding aangevuld met kennis van, en ervaring met, het werken met cliënten met een (licht)verstandelijke beperking. Je hebt een coachende stijl van werken waarbij je de cliënt en het systeem kan begeleiden. Hierbij kan je ook denken aan de leerkrachten binnen het onderwijs. Je bent SKJ-geregistreerd en vindt het leuk om als persoonlijk begeleider te fungeren voor de aan jou toevertrouwde cliënten.

Wat krijg je terug?

Je komt te werken in een ambitieuze werk- en leeromgeving met hechte collega’s en een informele sfeer. Een werkklimaat waar geen dag hetzelfde is en waarin je de ruimte krijgt om je verantwoordelijkheden te pakken en te ontwikkelen. Het gaat om een dienstverband van 20 uur tijdens schooltijden, de overige uren zullen flexibel worden ingezet. Wij waarderen de functie van Pedagogisch Medewerker A in FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg met een salaris bandbreedte van € 2.381,- - tot € 3.452, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kennen wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3% en diverse werkkostenregelingen.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Nijlant, Clustermanager, via 088 - 777 60 00. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! We hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden zullen we de vacature sluiten. We willen je er graag op attenderen dat deze vacature gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Deze vacature is geplaatst in afwachting van het definitieve akkoord voor de eerdergenoemde samenwerking. Wij werven en selecteren zelfstandig, acquisitie stellen we daardoor niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 202207051
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 25-08-2022
Ingangsdatum 21-08-2022
Nummer 112819
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq