PEDAGOGISCH MEDEWERKERS
Ambiq

Functieomschrijving

Wij zoeken PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

We zoeken voor verschillende locaties in Twente (Hengelo, Almelo en Enschede) nieuwe collega’s.

Hoe help jij onze cliënten?

Door te doen waar je als pedagogisch medewerker goed in bent: het uitvoeren van resultaat- en cliëntgerichte begeleiding en behandeling van jongeren met een LVB en bijkomende (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek vanuit een systeemgerichte benadering. Dit doe je samen met een resultaatverantwoordelijk team pedagogisch medewerkers en een civiel medewerker die aangestuurd worden door een clustermanager en gedragswetenschapper. We werken multidisciplinair, dus ook andere specialisten zoals therapeuten zijn hierbij betrokken.

Wat je doet

√ Je werkt in een team voor een groep jongeren waarbij iedere jongere een individueel zorgpad heeft. Of je werkt vanuit de flexpool binnen diverse locaties in Twente.

√ Je bent in contact met ouders, behandelaars, voogdij-instellingen, onderwijs en de gemeente,

√ Je levert een bijdrage in het opstellen en bijstellen van behandelplannen

√ Je rapporteert regelmatig in onze systemen op voortgang van de behandeling

√ Je stemt je pedagogisch handelen af op de cliënt die centraal staat

√ Je organiseert dagbesteding en vrijetijdsbesteding

√ Je bent persoonlijk begeleider van een aantal jongeren

 

                                                             

Waarom jij het verschil kunt maken

Omdat je een ervaren professional bent die met hart voor onze cliënten werkt en teamwork leuk vindt. Je hebt minimaal een beroepsgerichte mbo-opleiding niveau 4 en hebt kennis van onze doelgroep of je kunt je dit snel eigen maken. Je staat stevig in je schoenen en begrijpt wat een opname betekent voor een jongere en zijn/haar gezin. Je bent gericht op kwaliteit en resultaat en kunt problemen oplossen. Je bent goed in staat te reflecteren op eigen handelen en het dialoog aan te gaan met collega’s. Als je kennis hebt van oplossingsgericht, systeemgericht en competentiegericht werken kun je deze goed gebruiken in het werken bij ons. Je bent bij voorkeur SKJ-geregistreerd.

Wat je krijgt

Aandacht voor jou. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma met trainingen op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening.                                              

Een warm welkom. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat.

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Als professional word je ingeschaald in schaal 40, als SKJ-geregistreerde professional schaal 45. Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen.           

Arbeidsovereenkomst. In eerste instantie voor een jaar, met daarna mogelijkheid voor vast. Uren variëren tussen de 24-32 uren per week en zullen in afstemming met jou zijn. We hebben ook mogelijkheden voor arbeidsovereenkomsten ter vervanging van verloven of ziekte van vaste medewerkers of voor werkzaamheden in de flexpool (min-max contract van 8 tot max 24 uur).

 

Wil je meer weten?

Om een beter beeld te krijgen van Ambiq kun je het volgende filmpje bekijken:

De link voor het filmpje is https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

of

op woensdag tussen 10:30 en 11:30 uur bellen via 088 – 777 60 00 en vragen naar Peter Sonder of Nienke Wensing

 

Functie eisen

.

Inschaling

Inschaling in FWG 40 (pedagogisch medewerker B) of 45 (pedagogisch medewerker A) o.b.v. ervaring, SKJ registratie

Bijzonderheden

 Je sollicitatieprocedure         

  • Je solliciteert. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 4 werkdagen laten wij je weten of je een uitnodiging ontvangt.
  • Dan volgt er een eerste informatie- en sollicitatiegesprek.
  • Als we verder willen met elkaar, word je voorgedragen aan de sollicitatiecommissie van de betreffende behandelvorm. Zij maken dan een vervolgafspraak met je. Dan wordt o.a. de functie en het team verder toegelicht .
  • Als na deze gesprekken jij en Ambiq de samenwerking met elkaar aan willen gaan, dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. Als deze positief is en je je VOG kunt overhandigen en de referentiecheck positief is, begint je loopbaan bij Ambiq.

 

 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente/Achterhoek
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 10-05-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 45773
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq