Pedagogisch medewerker B (flexpool)
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Trias Jeugdhulp werkt met een interne flexpool. Je wordt ingezet bij kort- en langdurende vervanging. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de begeleiding, behandeling en verzorging voor een groep van jeugdigen en hun gezinssysteem. Je onderhoudt contacten met de ouders, de erkende verwijzer, de school en andere instanties die betrokken zijn bij de jeugdige en het gezin. Je bent in staat een pedagogisch en veilig leefklimaat te bieden, als basis voor een orthopedagogisch behandelklimaat.

 

Dit betekent dat je onder meer bezig bent met observeren, rapporteren, begeleiden, behandelen, stimuleren, activeren en ondersteunen van jeugdigen en hun gezin. Behandelplannen worden in afstemming met de gedragswetenschapper opgesteld. Je kunt een bijdrage leveren in het uitvoeren en bijstellen van de behandelingslijn. Ook verricht je een aantal huishoudelijke en organisatorische taken. Je bent in staat om samen met het begeleidingsteam te reflecteren op je pedagogisch handelen, kunt omgaan met feedback en kunt je handelen zo nodig bijstellen.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen kandidaten met minimaal mbo-SPW of een hbo-SPH of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt ervaring met de begeleiding en behandeling van jeugdigen met gedragsproblemen, het begeleiden van ouders en het onderhouden van contacten met scholen en andere externe instanties. Je hebt kennis van, en kunt werken volgens, het competentiemodel en hebt een oplossingsgerichte attitude. Je kunt daarnaast systeemgericht werken en bent ‘present’ in de begeleidingscontacten.

 

De pedagogisch medewerker werkt zowel groepsgericht als individueel. Voor een goede uitoefening van deze functie sta je sterk in je schoenen, heb je het vermogen om af te stemmen en te schakelen in benaderingswijze naar verschillende jongeren in verschillende situaties en ben je voldoende stabiel in hectische momenten.

Je kunt overstijgend denken en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je kunt goed rapporteren. Je werkt proactief, denkt in oplossingen, hebt een creatieve en flexibele instelling en kunt invulling geven aan de kernwaarden van Trias. Je hebt onregelmatige diensten.

Inschaling

Een zelfstandige functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheden voor thuiswerken, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering.

Bijzonderheden

Sollicitaties

Heb je interesse, dan kun jij je sollicitatie, onder vermelding van vacaturenummer 010-2022, sturen naar [email protected], t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken.

 

Type Vacature
Intern nummer 010-2022
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je via de e-mail contact opnemen met Wietske Spoelstra [email protected], manager residentieel
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-02-2022
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 107799

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp