Pedagogisch medewerker B
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Het betreft een behandelgroep voor kinderen van ongeveer 7 tot 13 jaar in Hellendoorn.

Dit ga je doen

In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, behandeling en verzorging van de kinderen en hun gezinssysteem. Je onderhoudt contacten met de ouders, de verwijzer, de school en andere instanties die betrokken zijn bij het kind en het gezin. Je biedt een pedagogisch en veilig leefklimaat als basis voor een orthopedagogisch behandelklimaat. Dit betekent dat je onder meer bezig bent met observeren, rapporteren, begeleiden, behandelen, stimuleren, activeren en ondersteunen van de kinderen en hun gezin. Behandelplannen worden in afstemming met de gedragswetenschapper opgesteld. Je levert een bijdrage in het uitvoeren en bijstellen van de behandelingslijn.  Ook verricht je een aantal huishoudelijke en organisatorische taken. Daarnaast kunnen we je vragen om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van opgedane praktijkervaring.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen

Als pedagogisch medewerker ben je in het bezit van een mbo-SPW, hbo-SPH of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Wij bieden

Een zelfstandige, tijdelijke, functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Bijzonderheden

Sollicitaties

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk tot 6 december 2021, onder vermelding van vacaturenummer 065-2021 sturen naar werken@triasjeugdhulp.nl t.a.v. Asmita Pekelder, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 065-2021
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias in Hellendoorn
Postcode 7447PB
Stad Hellendoorn
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Schellekens en Esther Boogaart, pedagogisch medewerkers, bereikbaar via w.schellekens@triasjeugdhulp.nl en e.boogaart@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73196

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp