Pedagogisch medewerker B
Trias

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je zowel interne als externe contacten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten ten behoeve van de jongeren en je woont teambesprekingen bij.

Daarnaast kun je worden gevraagd om op de problematiek aangepaste leer-/ trainingsmodules te helpen ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van bestaande modules/trainingen op basis van opgedane praktijkervaring. Je draagt proactief bij aan de nieuwe manier van werken.


Behandelgroep Gouwe 5 is in transitie. Zowel de doelgroep verandert als de inhoudelijke benadering. Je hebt affiniteit met diagnostiek en observatie.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen:

Als pedagogisch medewerker B ben je in het bezit van een MBO-SPW4, HBO-SPH of een daarmee gelijkgesteld diploma.

 

Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders. Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken.

Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Wij bieden:

Een zelfstandig functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende organisatie omstandigheden kan het jaarcontract omgezet worden naar een aanstelling voor onbepaalde tijd. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Bijzonderheden

Sollicitatie

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 20 januari 2021 onder vermelding van vacaturenummer 002-2021 naar werken@triasjeugdhulp.nl , t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 002-2021
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietske Spoelstra, manager Zorg Residentieel, bereikbaar via w.spoelstra@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-01-2021
Reageer voor 20-01-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 57043

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias