Pedagogisch medewerker
Het Maathuis

Functieomschrijving

Hey flexibele zorgprofessional!  Heb je een momentje? Wij hebben jou nodig!

 

Voor onze 24-uurs locaties in Almelo is Stichting het Maathuis op zoek naar ervaren pedagogische medewerkers / groepsbegeleiders voor 28 a 32 uur per week.

 

Wij zijn een zorgaanbieder gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die tijdelijk of voor een wat langere periode in hun leven ondersteuning nodig hebben op èèn of meerdere levensgebieden. Respect, verbondenheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden in onze visie op de zorg. Daarnaast kenmerkt het Maathuis zich door een goed werkende "platte" organisatie, waarbij jouw inbreng er echt toe doet. Persoonlijke ontwikkeling en werk plezier vinden wij erg belangrijk. want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best!

 

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk veelzijdig is. Contact met cliënten een licht verstandelijke beperking en / of GGZ-problematiek, ondersteunen waar je kan. Je observeert, signaleert en begeleid waar nodig. Je bied structuur en veiligheid aan mensen die moeite hebben om zich zelfstandig staande te houden in de maatschappij. Dit vereist inzicht in groepsdynamische processen, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Maar ook incasseringsvermogen en natuurlijk leiderschapvermorgen. Op de woonlocatie wordt er gewerkt met slaapdiensten. Houd je van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Dan zien we je graag voor een kop koffie of gesprek.

 

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma`s belangrijk. je bent daarom minimaal in het bezit van een zorg gerelateerde MBO4- diploma. Maar wat we nog belangrijker viinden is je enthousiasme en humor.

Wat neem je mee;  *kennis van en ervaring met lvb cliënten, psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen.  *een stabiele persoonlijkheid  *durven handelen bij escalatie  *goede communicatieve vaardigheden  *flexibel beschikbaar  *een gezonde dosis humor  *je bent een zorgprofessional richting cliënten en collega`s.

 

 

Inschaling

Wij hanteren de CAO gehandicaptenzorg, inschaling is afhankelijk van het aantal dienstjaren en werkervaring. Het betreft een contract voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren kan deze verlengd worden. 

Bijzonderheden

Reageren;  Herken je je in het profiel? Solliciteer dan via indeed. Voor vragen kun je contact opnemen met Bram Maathuis 0617876168  of Judith Roetenberg - 0619864979

 

Type Vacature
Organisatie Het Maathuis
Locatie Het Maathuis
Postcode 7602PE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Bram Maathuis
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 19-04-2022
Reageer voor 25-05-2022
Ingangsdatum 19-04-2022
Nummer 108500
Doorsturen Bekijk PDF

Het Maathuis

Stichting het Maathuis heeft een veelzijdig hulpaanbod. Dit betekent dat wij professionele hulp en begeleiding bieden aan alle cliënten. De hulpvraag van de cliënt is het vertrekpunt. Respect voor de cliënt en zijn eigen wil staan hierbij centraal. Wij ondersteunen bij: •  Ambulante begeleiding •  Dagbesteding (netwerkhal- kwekerij de Haar) •  Arbeidstraining •  Re-integratie •  Resocialisatie •  Wonen op onze zorgboerderij in Hoge Hexel •  Wonen op onze locatie Wierdensestraat in Almelo

Meer over Het Maathuis