Pedagogisch medewerker
Het Maathuis

Functieomschrijving

Hey flexibele zorgprofessional!

Heb je een momentje? Wij hebben jou nodig!

Voor onze 24-uurs locatie in almelo is stichting het Maathuis op zoek naar een ervaren pedagogische medewerker / groepsbegeleider voor 28 / 32 uur per week.

Wij zijn een zorgaanbieder gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die tijdelijke of voor een wat langere periode in hun leven ondersteuning nodig hebben op èèn of meerdere levensgebieden. Respect, verbondenheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden in onze visie op de zorg.  Daarnaast kenmerkt Het Maathuis zich door een goed werkende "platte" organistatie, waarbij jouw inbreng er echt toe doet. Persoonlijke ontwikkeling en werk plezier vinden wij erg belangrijk. Want als je met plezier naar je werk gaat ben je op je best.

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk veelzijdig is. Contact met clienten met een licht verstandelijke beperking en/of GGZ problematiek, ondersteunen waar je kan.

Je observeert, signaleert en begeleidt waar nodig. je bied structuur en veiligheid aan mensen die moeite hebben om zich zelfstandig staande te houden in de maatschappij. Dit vereist inzicht in groepsdynamische processen, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Maar ook incasseringsvermogen en natuurlijk leiderschappsvermogen. Op de woonlocaties wordt er gewerkt met slaapdiensten.

Houd je van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Dan zien we je graag voor een kop koffie of gesprek.

 

 

 

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma`s belangrijk. je bent daarom ook minimaal in het bezit van een zorg gerelateerde MBO4 diploma. Maar wat we nog belamngrijker vinden is je enthousiasme en humor.

 

Inschaling

Wat neem je mee;

Kennis van en ervaring met lvb cliënten, psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen.   

Een stabiele persoonlijkheid                                               

Durven handelen bij escalatie

Goede communicatieve vaardigheden

Flexibel beschikbaar zijn

Een gezonde dosis humor

Je bent een zorgprofessional richting clënten en collega`s

 

 

Bijzonderheden

Arbeidsvoorwaarden;

Wij hanteren de CAO gehandicaptenzorg. Inschaling is afhankelijk van het aantal dienstjaren en werkervaring. het betreft een contract voor bepaalde tijd welke bij goed functioneren wordt verlengd.

Herken je je in het profiel? Solliciteer dan d.m.v. een CV en motivatie brief te sturen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jolanda Tukker (teamleidster)  0633224671

 

Type Vacature
Organisatie Het Maathuis
Locatie Het Maathuis
Postcode 7602PE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jolanda Tukker 0633224671
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 28-10-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 72222
Doorsturen Bekijk PDF

Het Maathuis

Stichting het Maathuis heeft een veelzijdig hulpaanbod. Dit betekent dat wij professionele hulp en begeleiding bieden aan alle cliënten. De hulpvraag van de cliënt is het vertrekpunt. Respect voor de cliënt en zijn eigen wil staan hierbij centraal. Wij ondersteunen bij: •  Ambulante begeleiding •  Dagbesteding (netwerkhal- kwekerij de Haar) •  Arbeidstraining •  Re-integratie •  Resocialisatie •  Wonen op onze zorgboerderij in Hoge Hexel •  Wonen op onze locatie Wierdensestraat in Almelo

Meer over Het Maathuis