PEDAGOGISCH MEDEWERKER INTENSIEVE BEHANDELGROEP (LVB)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.  

Keizer Frederikstraat 12 is een groep, waar verschillende problematieken en leeftijden bij elkaar zitten. De jongeren komen voor behandeling. Er wordt veel nabijheid geboden aan de jongeren. Hierbij werken we oplossings- en systeemgericht en we motiveren de jongeren actief aan hun eigen doelen te werken. Hierbij rapporteren we ook naar de jongeren en hun systeem. 

Als groepsleider ben je verantwoordelijk voor de directe uitvoer van de behandeling. Je stimuleert en begeleidt jongeren in de persoonlijke verzorging en ondersteunt in de opvoeding van jongeren met een lvb in combinatie met opvoed- en gedragsproblematiek. Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het behandelplan.  Je rapporteert tijdig en correct volgens de vastgestelde richtlijnen en onderhoudt contacten met ouders, behandelaars, voogdijinstellingen en onderwijs. Coördineren en organiseren an school, dagbesteding en vrijetijdsbesteding is tevens onderdeel van de functie.  

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een gerichte  HBO-opleiding en dat je geregistreerd bent bij het SKJ. We hebben een ervaren groepsleider nodig die in het team inbreng durft te hebben om op een andere manier te kijken en zo het team sterker te maken. Iemand die een rustig karakter heeft en in mogelijkheden denkt. Stevig in de schoenen staat en keuzes goed kan verantwoorden / verwoorden. 

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denkt en handelt, beschikt over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit heeft met en kennis heeft van de doelgroep LVB of zich deze kennis snel eigen weten te maken.   

Ben jij:  
- Betrokken 
- Vakkundig 
- Toekomstgericht  

dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Inschaling

Wat je krijgt

Aandacht voor jou 
We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening. 

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket 
CAO gehandicaptenzorg is van toepassing.
Als professional word je ingeschaald in schaal 45.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Een warm welkom
Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

Arbeidsovereenkomst
Wij zoeken een collega die ons team komen versterken voor 28 uur per week. 

Bijzonderheden

Ambiq is specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorg- en behandelvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving.
Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Een referentiecheck en het kunnen overhandigen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Wil je meer weten?
Bel gerust met Dineke Werkman (clustermanager) voor extra informatie via 0887776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie. Of klik op deze link: https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Keizer Frederikstraat 12 te Deventer
Postcode 7415 KJ
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mevrouw D. Werkman (clustermanager) tel.: 088 - 777 60 00. Meer informatie over Ambiq vindt u via www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 01-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-05-2021
Nummer 61921
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq