PEDAGOGISCH MEDEWERKER INTENSIEVE BEHANDELGROEP (LVB)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Binnen de Intensieve Behandeling van Ambiq kunnen alle (jong)volwassenen terecht voor alle vormen van behandeling. De behandeling richt zich op het zo zelfstandig mogelijk worden op diverse leefgebieden. We werken oplossings- en systeemgericht, waarbij we de jongeren altijd motiveren hun eigen behandelproces vorm te geven. 

De locatie is een groep, waar verschillende problematieken en leeftijden bij elkaar zitten. De jongeren komen voor behandeling. Er wordt veel nabijheid geboden aan de cliënten. Hierbij werken we oplossingsgericht en we motiveren de jongeren actief aan hun eigen doelen te werken.

Als groepsleider binnen deze locatie ben je verantwoordelijk voor de directe uitvoer van de behandeling. Je stimuleert en begeleidt jongeren in de persoonlijke verzorging en ondersteunt in de opvoeding van jongeren met een LVB in combinatie met opvoed- en gedragsproblematiek. Je werkt in een team voor een groep van 8 jongeren 16+.   Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. Je rapporteert tijdig en correct volgens de vastgestelde richtlijnen en onderhoudt contacten met ouders, behandelaars, voogdij instellingen en onderwijs. Coördineren en organiseren van dagbesteding en vrijetijdsbesteding is tevens onderdeel van de functie. 

Functie eisen

Je hebt minimaal een beroepsgerichte mbo-opleiding niveau 4. Als je kennis hebt van oplossingsgericht, systeemgericht en competentiegericht werken kun je deze goed gebruiken in het werken bij ons. 

We hebben een ervaren groepsleider nodig die in het team inbreng durft te hebben om op een andere manier te kijken en zo het team sterker te maken. Iemand die een rustig karakter heeft en in mogelijkheden denkt. Stevig in de schoenen staat en keuzes goed kan verantwoorden / verwoorden.

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben met en kennis hebben van de doelgroep LVB of zich deze kennis snel eigen weten te maken.  

We zoeken mensen die begrijpen wat het betekent voor een jongere en zijn of haar gezin als zij het zonder hulpverlening (even) niet redden. En hen willen begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via ZorgSelect. 

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in schaal 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Wil je meer weten?
Bel gerust met Dineke Werkman (clustermanager) voor extra informatie via 0887776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Keizer Frederikstraat 12-14 te Deventer
Postcode 7415 KJ
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 13-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 57006
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq