PEDAGOGISCH MEDEWERKER INTENSIEVE BEHANDELGROEP te HENGELO
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? En wil jij vanuit je hart werken met en voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen.

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving gericht op LVB-cliënten, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker werk je op onze Intensieve Behandelgroep en je bent verantwoordelijk voor de directe uitvoer van behandeling, begeleiding, verzorging en opvoeding van jongeren met een lichtverstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapeuten. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper. 

We zoeken mensen die begrijpen wat een opname betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. 

Het doel? Dat jongeren minder problemen ervaren, zich sterker voelen en meer vaardigheden leren. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven!

 

Functie eisen

Voor deze functie is het belangriijk dat je minimaal beschikt over een afgeronde beroepsgerichte MBO-opleiding niveau 4. Bij voorkeur HBO.  Wij hebben een ervaren pedagogisch medewerker nodig, die voorspelbaar en betrouwbaar is voor de cliënt en die creatief omgaat met alledaagse problemen. Je kan omgaan met situaties waarin spanningen en agressiviteit optreden. Je bent zelfsturend en durft buiten de kaders te denken en te handelen.  Je kunt je keuzes goed verantwoorden en verwoorden. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben en kennis hebben van de doelgroep LVB of zich deze snel eigen weten te maken.  We zoeken mensen die weten wat het betekent voor een jongeren en zijn of haar gezin als zij het zonder hulpverlening (even) niet redden.

Ben jij:

- Betrokken

- Vakkundig

- Toekomstgericht

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via Zorgselect. Mocht je meer informatie willen kun je contact leggen met Caspar Warnawa.  Op social media kun je onder de titel "werken bij Ambiq" ook alvast een kijkje nemen.

 

Inschaling

Deze functie is ingedeeld - bij SKJ registratie- in FWG 45 (maximaal € 3.452,- bruto bij 36 uur) van de CAO Gehandicaptenzorg. Wanneer niet SKJ geregistreerd is de functie ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.154,- bij 36 uur). 

Bijzonderheden

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Anna Reynvaanweg 54 in Hengelo
Postcode 7555SG
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Caspar Warnawa, tel.: 088 - 777 60 00. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-07-2022
Nummer 111939
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq