Pedagogisch Medewerker Trainingshuis - Hengelo
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? En wil jij vanuit je hart werken met en voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken namelijk bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen.

Wat ga je doen?

Voor ons trainingshuis in Hengelo, zoeken we een nieuwe pro-actieve collega die systeemgericht wil en kan werken.  Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van zelfstandigheid.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapiefunctionarissen. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denkt en kan handelen, beschikt over een grote mate van flexibiliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. 

Het doel?

Dat jongeren minder problemen ervaren, zich sterker voelen en meer vaardigheden leren. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven!

We zoeken een collega die begrijpt wat een opname betekent voor een jongere en zijn of haar gezin en die met geduld en uithoudingsvermogen deze jongeren een kans willen geven!

Functie eisen

Ben jij:

  • Betrokken
  • Vakkundig

En heb jij: 

  • Minimaal een (pedagogische) mbo-opleiding 
  • Stressbestendigheid

Beschik je over bovenstaand? Solliciteer dan op deze functie! Mocht je eerst wat meer informatie willen of een verkennend gesprek, neem dan ook contact op voor het maken van een afspraak.

Inschaling

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving gericht op LVB-cliënten, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Deze functie is voor hbo'ers en SKJ-geregistreerden ingeschaald in FWG 45 en voor mbo'ers in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

 

 

Bijzonderheden

  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Vacature
Intern nummer 202208121
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Uranusstraat 10a in Hengelo
Postcode 7557WZ
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Stephanie Bosch, tel.: 088 - 777 60 00. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 12-08-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 113280
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq