PEDAGOGISCH MEDEWERKER TRAININGSHUIS (LVB)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Binnen het Trainingshuis van Ambiq kunnen alle (jong)volwassenen terecht voor alle vormen van behandeling. De behandeling richt zich op het zo zelfstandig mogelijk worden op diverse leefgebieden. We werken oplossings- en systeemgericht, waarbij we de jongeren altijd motiveren hun eigen behandelproces vorm te geven. 

Als groepsleider binnen dit trainingshuis ben je verantwoordelijk voor de directe uitvoer van de behandeling. Je stimuleert en begeleidt jongeren in de persoonlijke verzorging en ondersteunt in de opvoeding van jongeren met een lvb in combinatie met opvoed- en gedragsproblematiek. Je werkt in een team voor een groep van 7 tot 10 jongeren 16+.   Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. Je rapporteert tijdig en correct volgens de vastgestelde richtlijnen en onderhoudt contacten met ouders, behandelaars, voogdij instellingen en onderwijs. Coördineren en organiseren van dagbesteding en vrijetijdsbesteding is tevens onderdeel van de functie. 

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een gerichte HBO-opleiding en dat je geregistreerd bent bij het SKJ. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben met en kennis hebben van de doelgroep LVB of zich deze kennis snel eigen weten te maken.  

We zoeken mensen die begrijpen wat het betekent voor een jongere en zijn of haar gezin als zij het zonder hulpverlening (even) niet redden. En hen willen begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Ben jij: 
- Betrokken
- Vakkundig
- Toekomstgericht

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG45 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
- Dit is een vacature voor bepaalde tijd wegens vervanging zwangerschap.
- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Wil je meer weten?
Bel gerust met Dineke Werkman (clustermanager) voor extra informatie via 0887776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Manegestraat 1c in Deventer
Postcode 7413VA
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 13-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 57003
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq