Pedagogisch Medewerker voor het Ouder-Kind Trainingscentrum
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Binnen het Ouder-Kind Trainingscentrum richten de medewerkers van Ambiq zich op behandeling van ouderparen of moeders die zwanger zijn of al een kind hebben. Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van opvoedingsvaardigheden, de hechting moet op gang komen of moet hersteld worden en het ouderpaar of moeder zal leren dat een bepaalde structuur voor een baby/kind noodzakelijk is.

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben met en kennis hebben van de doelgroep LVB of zich deze kennis snel eigen weten te maken. 

We zoeken mensen die begrijpen wat het betekent voor een jongere en zijn of haar gezin als zij het zonder hulpverlening (even) niet redden. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit om kennis met ons te komen maken! Je kunt contact leggen met de afdeling PO&O  om een afspraak te plannen. Op de Social Media kun je onder de titel "Werken bij Ambiq" alvast eens een kijkje nemen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een passende opleiding op HBO-niveau en aantoonbare affiniteit met onze doelgroep. De nieuwe collega moet systeemgericht kunnen werken, een pro-actieve houding hebben en initiatief kunnen nemen. Binnen Ambiq is er ruimte voor intervisie en zoeken we collega's die opbouwend kritisch zijn. 

Voor deze functie is het vereist dat een nieuwe collega SKJ-geregistreerd is of snel wordt.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in schaal 45 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Veenelanden 20-22 in Almelo
Postcode 7608HB
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 06-04-2020
Reageer voor 30-04-2020
Ingangsdatum 03-05-2020
Nummer 51487
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq