Pedagogisch medewerkers voor Ouder-Kind Behandel- en Trainingscentrum
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Voor ons Ouder-Kind Behandellocatie in Almelo, zoeken we nieuwe pro-actieve collega's die systeemgericht wil en kan werken. Binnen deze locatie verlenen we ondersteuning en behandeling aan ouderparen of moeders die zwanger zijn of al een kind hebben. Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van opvoedingsvaardigheden, de hechting moet op gang komen of moet hersteld worden. Daarnaast zullen de ouders leren dat  een bepaalde structuur voor een baby/kind noodzakelijk is.

Binnen het Ouder-Kind Trainingshuis in Almelo richten de medewerkers zich op behandeling van moeders en kind(eren) of ouderparen en kind(eren). Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van opvoedingsvaardigheden, de hechting moet op gang komen of moet hersteld worden en het ouderpaar of moeder zal leren dat een bepaalde structuur voor een baby/kind noodzakelijk is.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapeuten. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben met en kennis hebben van de doelgroep of zich deze kennis snel eigen weten te maken. 

We zoeken mensen die begrijpen wat een behandeling betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit te reageren of contact op te nemen voor het maken van een kennismakingsgesprek! Op de Social Media kun je via het adres "Werken bij Ambiq" alvast eens enkele filmpjes van onze organisatie bekijken.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je gericht bent op samenwerking. Je neemt initiatief op momenten dat het nodig is. Ambiq is een organisatie waar ruimte is voor vakinhoudelijke verdieping. Je draagt hierin positief kritisch bij. Voor jou is het belangrijk om met elkaar vanuit een lerende houding iedere keer wat beter te worden.

De pedagogisch medewerker op ons Ouder-Kind Behandellocatie en Ouder-Kind Trainingshuis moet bij voorkeur SKJ-geregistreerd zijn.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld - bij SKJ registratie- in FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg. Wanneer niet SKJ geregistreerd is de functie ingedeeld in FWG 40.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

- Het betreft een 24/7 rooster.

- De vacature(s) betreffen vervanging van vaste medewerkers en een vacature

- Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

- Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Wil je meer weten?
Bel gerust met Trudy Snippert (clustermanager) inzake de vacature Ouder-Kind Behandellocatie en met Martin Klomp inzake de vacature Ouder-Kind Trainingshuis. Beide clustermanagers zijn te bereiken via 0887776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente/Achterhoek
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 13-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Ingangsdatum 01-03-2021
Nummer 56983
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq