Pedagogisch medewerker voor Ouder-Kind Behandelcentrum
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Voor ons Ouder-Kind Behandelcentrum dat in 2019 is gestart, zoeken we een nieuwe pro-actieve collega die systeemgericht wil en kan werken. Binnen het centrum verlenen we ondersteuning en behandeling aan ouderparen of moeders die zwanger zijn of al een kind hebben. Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van opvoedingsvaardigheden, de hechting moet op gang komen of moet hersteld worden. Daarnaast zullen de ouders leren dat  een bepaalde structuur voor een baby/kind noodzakelijk is.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapiefunctionarissen. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit hebben met en kennis hebben van de doelgroep of zich deze kennis snel eigen weten te maken. 

We zoeken mensen die begrijpen wat een behandeling betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit te reageren of contact op te nemen voor het maken van een kennismakingsgesprek! Op de Social Media kun je via het adres "Werken bij Ambiq" alvast eens enkele filmpjes van onze organisatie bekijken.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je gericht bent op samenwerking. Je neemt initiatief op momenten dat het nodig is. Ambiq is een organisatie waar ruimte is voor vakinhoudelijke verdieping. Je draagt hierin positief kritisch bij. Voor jou is het belangrijk om met elkaar vanuit een lerende houding iedere keer wat beter te worden.

De pedagogisch medewerker op ons Ouder-Kind Behandelcentrum moet SKJ-geregistreerd zijn.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in schaal 45 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie in Enschede
Postcode 7523 HK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 06-04-2020
Reageer voor 30-04-2020
Ingangsdatum 03-05-2020
Nummer 51511
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq