Pedagogisch medewerkers voor Ouder-Kind Behandellocatie
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Voor onze Ouder-Kind Behandellocatie in Almelo, zoeken we een nieuwe pro-actieve collega die systeemgericht wil en kan werken. Binnen deze locatie verlenen we ondersteuning en behandeling aan ouderparen of moeders die zwanger zijn of al een kind hebben. Er is sprake van ernstige problematiek op verschillende leefgebieden. De behandeling richt zich op het aanleren van opvoedingsvaardigheden, de hechting moet op gang komen of moet hersteld worden. Daarnaast zullen de ouders leren dat  een bepaalde structuur voor een baby/kind noodzakelijk is.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapeuten. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper. 

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denkt en handelt, beschikt over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit heeft met en kennis heeft van de doelgroep of zich deze kennis snel eigen weet te maken.  

We zoeken mensen die begrijpen wat een behandeling betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Op de Social Media kun je via het adres "Werken bij Ambiq" alvast eens enkele filmpjes van onze organisatie bekijken.

 

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je gericht bent op samenwerking. Je neemt initiatief op momenten dat het nodig is. Ambiq is een organisatie waar ruimte is voor vakinhoudelijke verdieping. Je draagt hierin positief kritisch bij. Voor jou is het belangrijk om met elkaar vanuit een lerende houding iedere keer wat beter te worden.

De pedagogisch medewerker op ons Ouder-Kind Behandellocatie  moet bij voorkeur SKJ-geregistreerd zijn.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld - bij SKJ registratie- in FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg. Wanneer niet SKJ geregistreerd is de functie ingedeeld in FWG 40.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

- Het betreft een 24/7 rooster.

- Werkervaring in de kinderopvang is niet relevant voor deze vacature.

- De vacature betreft een bepaalde tijd contract en een zwangerschapsvervanging.

- Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

- Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

- Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Wil je meer weten?
Bel gerust met Trudy Snippert (clustermanager) inzake de vacature Ouder-Kind Behandellocatie te bereiken via 0887776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Veenelanden 16-18 in Almelo
Postcode 7608HB
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 06-04-2021
Reageer voor 19-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 63124
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq