Pedagogisch medewerker Zeer Intensieve Behandeling (ZIB), Hengelo
Ambiq

Zie je het als een uitdaging om het dagelijks leven op een Zeer intensieve behandelgroep in goede banen te leiden en sta jij stevig in je schoenen? Ben je in staat om razendsnel te schakelen tussen strikte opvoeder, luisterend oor, duizendpoot en spin-in-het-web, troubleshooter en sfeermaker? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker ga je aan de slag bij een zeer intensieve behandelgroep. De dagelijkse gang van zaken op de groep is jouw verantwoordelijkheid. Je geeft het goede voorbeeld aan jongeren door de manier waarop je dingen doet, praat, en omgaat met anderen. Ondertussen help je de jongeren om zich te ontwikkelen en meer grip te krijgen op hun eigen leven en gedrag. Dit doe je in een multi discplinair team van collega’s, therapeuten en een ervaren gedragswetenschapper. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de groep. Een goede onderlinge samenwerking en communicatie is dus onmisbaar.

Je onderhoudt contacten met de ouders van de jongeren en belangrijke instanties, zoals school. Iedere jongere dat onder jouw verantwoordelijkheid valt, voelt zich gezien en gehoord. 

Je bent een belangrijke schakel in het dagelijks leven van de jongeren op jouw groep. In de ochtend zorg je dat ze op tijd opstaan, eten en naar school/stage/werk gaan. Terwijl ze elders zijn, heb jij de tijd om onder andere rapportages bij te werken, ouders te bellen, praktische zaken te regelen, behandelplannen te maken en intake- of evaluatiegesprekken te voeren. Zijn de jongeren op de groep dan ben jij en je collega’s het aanspreekpunt voor de jongeren. Je vangt ze op, vraagt ze hoe hun dag was, eet gezamenlijk, bedenkt leuke activiteiten en werk je samen aan de behandeldoelen. 

Het betreft 24-uurs zorg, dus je werkt wisselende diensten. De werksfeer is informeel. 

Wat bieden wij
Een betekenisvolle baan in een mooie organisatie. We zijn trots op onze cliënten én medewerkers. Wij willen jou ondersteunen, zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren.

Een arbeidsovereenkomst waarbij we kijken wat het beste past: vast of tijdelijk.

Een salaris vallend in FWG 45 (minimaal € 2.381, - en maximaal € 3.452, - bruto op basis van 36 uur per week) als je SKJ geregistreerd bent.

Een salaris vallend in FWG 40 (minimaal € 2.236, - en maximaal € 3.154, - bruto op basis van 36 uur per week) als je nog niet SKJ geregistreerd bent.

De CAO gehandicaptenzorg heeft per 01-05-2023 een algemene loonstijging van 3,2%.  Daarbij komt er een extra trede in FWG 40 en FWG 45, waardoor het maximum van FWG 40 dan € 3.332,- bruto per maand is en in FWG 45 € 3.640,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via ons online platform. Dit kan zowel gericht op je functie zijn als op andere onderwerpen. 

Korting op je sportcontributie, een fiets, laptop of telefoon aanschaffen? We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen.  

Dit heb jij: 

  • Een afgeronde pedagogische MBO opleiding, bij voorkeur HBO;
  • Bij voorkeur: een SKJ-registratie (of de mogelijkheid om je te registreren); 
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring binnen de jeugdzorg.

Kom je bij ons werken?
Stuur je cv op via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.
Heb je vragen die je eert wil stellen? Laat het dan weten aan Freek Dokter, clustermanager, via 088-7776000. Hij beantwoordt ze graag voor je.
De vacature heeft geen sluitingsdatum. 

Type Vacature
Intern nummer 202207190
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer weten of deze functie? Neem dan contact op met Freek Dokter (clustermanager) via telefoonnummer 088-7776000 per mail [email protected] Hij vertelt je er graag meer over.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 28-10-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 114838
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq