PEDAGOGISCH MEDEWERKERS (flexpool 0-20 uur p.w.)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. Je rapporteert tijdig en correct volgens de vastgestelde richtlijnen en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en kind. Coördineren en organiseren van dagbesteding en vrijetijdsbesteding is tevens onderdeel van jouw functie.

Overige informatie
Er ontstaat vacatureruimte in onze flexpool door het opvangen van verschillende vervangingen in de komende periode.

Wil je meer weten?
Om een beeld te krijgen van Ambiq kun je de volgende filmpjes bekijken:
https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Functie eisen

Relevante opleiding op mbo+ werk- en denkniveau. Daarnaast is kennis vereist van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied, het hulpaanbod, relevante wet- en regelgeving, gedrags(problematiek) bij (licht) verstandelijk beperkte cliënten.

Je kunt:
- zowel zelfstandig als in teamverband werken volgens gedragstherapeutische uitgangspunten;
- jongeren aanspreken op hun niveau en aansluiten bij hun belevingswereld, om van daaruit de behandeling vorm en inhoud te geven;
- structuur bieden;
- slagvaardig en creatief omgaan met onverwachte situaties;
- omgaan met situaties waarin spanningen en agressie optreden;
· systeemgericht en oplossingsgericht denken/ werken;
· observeren;
· rapporteren;

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een behandelklimaat en de opbouw van een team.

Wil je meer weten?
Bel gerust met Renske Hermsen (clustermanager) voor extra informatie via 0887776000.

Inschaling

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket 
CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Als professional word je ingeschaald in schaal 40.

Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

 

Bijzonderheden

Wat je krijgt

Aandacht voor jou 
We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening. 

Een warm welkom
Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

Ambiq is specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorg- en behandelvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving.
Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

We zoeken naar collega's die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek.

Een referentiecheck en het kunnen overhandigen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers.

Type Vacature
Intern nummer 202207114
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw Renske Hermsen, telefoon 088-7776000. Meer informatie over Ambiq vindt u via www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 11-07-2022
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 109227
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq