Pedagogisch medewerkers flexpool
Ambiq

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de flexpool.

Als flexmedewerker zul je worden ingezet op onze behandelgroepen. Kijk voor een overzicht van onze behandelgroepen op www.ambiq.nl.

Je bent verantwoordelijk voor de directe uitvoer van de behandeling, begeleiding, verzorging en opvoeding van jongeren met een lichtverstandelijke handicap en ernstige opvoed- en gedragsproblematiek. De flexmedewerker werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapiefunctionarissen. De flexmedewerker ontvangt directe leiding van de clustermanager en ontvangt inhoudelijk richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper.
 

Ambiq in het kort 
Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes: 
- Vraaggericht 
- Systeemgericht 
- Oplossingsgericht 
- Competentiegericht 

Ambiq is specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op vele hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving.

Wij heben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma. 

Wij zijn op zoek naar medewerkers die vanuit een professionele werkhouding denken en handelen, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en aantoonbaar affiniteit met en kennis hebben van de doelgroep of zich deze kennis snel eigen weten te maken. We zoeken flexmedewerkers die begrijpen wat een opname betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. Naast de bovengenoemde vaardigheden vragen wij van onze oproepkrachten ook dat ze voldoende inzetbaar zijn.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor oproep maar ook voor vaste uren.

Functie eisen

Afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 4 of beroepsgerichte HBO opleiding

Registratie binnen het SKJ of mogelijkheid tot registratie is een pré
 

2 tot 5 jaar werkervaring in het werken met jongeren met ernstige opvoedings- en gedragsproblematiek
 

Agressieregulerend kunnen werken
 
Kennis van oplossingsgericht werken

Inschaling

FWG 40-45

Bijzonderheden

Wat je krijgt 
- Aandacht voor eigen ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht- en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening. 
Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen. 


- Een goed arbeidsvoorwaardepakket. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Als SKJ-geregistreerd professional word je ingeschaald in schaal 45. Ook word je deelnemer van pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, tablet, telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen. 

- Een warm welkom. Wij zijn een team met mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. We dragen zorg voor vertrouwen, eerlijkheid en humor op de werkvloer. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 


- Arbeidsovereenkomst. In eerste instantie voor de duur van een jaar. Maar we zoeken naar collega’s die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek. 


- Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod. 

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken. 
 
Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Karin Nijlant, clustermanager, telefoonnummer: 088-7776005
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 20-05-2021
Ingangsdatum 1 augustus 2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68346
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq