Pedagogisch Medewerkers Flexpool
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs

Functieomschrijving

Wat ga je doen

Als flexpoolmedewerker val je bij ziekte of verlof in voor de vaste medewerker op ‘t Anker of bij Prisma.

Je draagt zorg voor het opvoeden, begeleiden, verzorgen, stimuleren en ondersteunen van jongeren. Je helpt hen bij het aanleren van sociale vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid. Samen met de collega’s zorg je voor een optimaal leefklimaat op de groep, ondersteunend aan de behandeling van de jongeren. Je geeft vorm aan hun behandeldoelen en concrete pedagogische activiteiten, gericht op het zelfstandiger worden van jongeren. Jij bent een belangrijke schakel naar hun toekomst!

Je verzorgt de opvang van nieuwe jongeren, je schrijft rapportages en informeert betrokken disciplines. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en instanties over de ontwikkeling van de jongere. Daarnaast heb je contact met onderwijzend personeel over het functioneren van de jongeren.

’t Anker en Prisma kennen in de behandeling van de jeugdigen een goede samenwerking.

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma MBO SPW 4 / HBO SPH / Pedagogiek i.c.m. een SKJ registratie;
  • Je hebt recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Je bent in staat tot objectieve observatie en rapportage en kunt zowel individueel als groepsgericht werken met jongeren;
  • Het uitvoeren van behandelplannen is voor jou geen probleem en je voelt je verantwoordelijk voor de jongeren op de groep;
  • Je bent een doorzetter, flexibel, enthousiast en je staat stevig in je schoenen;
  • Je kunt goed omgaan met conflicten en beschikt over een sterk ontwikkeld probleemoplossend vermogen;
  • Je bent integer en communicatief vaardig.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden

De inschaling is gebaseerd op de CAO Jeugdzorg, schaal 6 (max. €2862,81 bij een fulltime werkweek). Je bent inzetbaar op basis van jouw beschikbaarheid, zo kan je een optimale combinatie maken van werk en privé. Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering) en kun je je volop blijven ontwikkelen door middel van diverse trainingen via onze Horizon Academie.

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdelingshoofden Anja Winters of Carlo Verheijen via telefoonnummer 0544 394444.

Solliciteer!

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 30 april a.s. via de knop “Direct Solliciteren” op onze website www.horizon.eu/werken-bij/vacatures/.

Type Vacature
Organisatie Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Locatie Horizon in Harreveld
Postcode 7135JJ
Stad Harreveld
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Jeugdhulpverlening
Functie(s) Begeleider niveau 4
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 22-03-2018
Ingangsdatum 01-05-2018
Reageer voor 21-04-2019
Nummer 37533
Doorsturen Bekijk PDF

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon Jeugdzorg en Onderwijs