PEDAGOGISCH MEDEWERKERS (flexpool 10-32 uur p.w.)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. Je rapporteert tijdig en correct volgens de vastgestelde richtlijnen en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en kind. Coördineren en organiseren van dagbesteding en vrijetijdsbesteding is tevens onderdeel van jouw functie.

Overige informatie
Er ontstaat vacatureruimte in onze flexpool door het opvangen van verschillende vervangingen in de komende periode.

Wil je meer weten?
Om een beeld te krijgen van Ambiq kun je de volgende filmpjes bekijken:
https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Functie eisen

Relevante opleiding op mbo+ werk- en denkniveau. Daarnaast is kennis vereist van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied, het hulpaanbod, relevante wet- en regelgeving, gedrags(problematiek) bij (licht) verstandelijk beperkte cliënten.

Je kunt:
- zowel zelfstandig als in teamverband werken volgens gedragstherapeutische uitgangspunten;
- jongeren aanspreken op hun niveau en aansluiten bij hun belevingswereld, om van daaruit de behandeling vorm en inhoud te geven;
- structuur bieden;
- slagvaardig en creatief omgaan met onverwachte situaties;
- omgaan met situaties waarin spanningen en agressie optreden;
· systeemgericht en oplossingsgericht denken/ werken;
· observeren;
· rapporteren;

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een behandelklimaat en de opbouw van een team.

Inschaling

Conform CAO Gehandicaptenzorg - FWG 40

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 10
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 04-05-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 49574
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq