Pedagogisch medewerkers Volta
Ambiq

Functieomschrijving

Pedagogisch medewerkers Ambiq, locatie Hoogeveen

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij vanuit je hart werken voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) met complexe zorgvragen? Bekijk dan onze vacatures en kom werken bij Ambiq, specialist LVB! 

 

Wat ga je doen? 
We hebben vacatures bij meerdere locaties. Lees snel verder en kijk wat bij jou past! 
 
Je kunt aan de slag bij de Zeer Intensieve Behandeling (ZIB), 24 uurs zorg voor kinderen/jongeren met ernstige gedragsproblemen. Er zijn groepen voor kinderen tot 12 jaar en meerdere groepen voor kinderen/jongeren van 12 tot 18 jaar. Voor een sfeerimpressie bekijk:
Zeer intensieve Behandelgroep | Ambiq, specialist licht verstandelijke beperking - YouTube. 
 
Daarnaast kun je aan de slag bij Jeugd sterk gedragsgestoord LVB (J-SGLVB). Een specifieke behandelgroep voor kinderen/jongeren met ernstige gedragsproblemen, zij ervaren beperkte gehechtheidsmogelijkheden als gevolg van trauma en/of langdurige verwaarlozing. Regelmatig is er sprake van co-morbide psychiatrische problematiek. Daarnaast spelen er regelmatig in de omgeving van deze kinderen langdurig problematische gezinssituaties. Het verblijf van deze groep is ten minste 2 jaar. Voor een sfeerimpressie bekijk:
J-SGLVB | Ambiq, specialist licht verstandelijke beperking - YouTube 

Je bent verantwoordelijk voor de directe uitvoer van behandeling, begeleiding, verzorging en opvoeding van jongeren met een LVB en ernstige gedragsproblematiek. Samen met je team sta je met kennis en enthousiasme elke dag klaar voor de cliënten om hen te helpen met hun vraagstukken. 

 

Wat zoeken wij in je?  
Je bent een pedagogisch medewerker die vanuit een professionele werkhouding denkt en handelt. Je weet dat het belangrijk is om achter het gedrag van een client te kijken. Daarnaast begrijp je wat een opname betekent voor een jongere en zijn of haar gezin. En je geeft met geduld en uithoudingsvermogen deze jongeren een kans. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en met wisselende groepsdynamieken om kan gaan. 

 

Functie eisen

Wat vragen wij?  
- Een hbo- of mbo+ opleiding; 
- 28 tot 32 uren per week (overleg is mogelijk);  
- SKJ-geregistreerd (voor hbo’ers);  
- Gerichte interesse en/of ervaring met onze LVB doelgroep; 
- Kernwaarden; betrokken, vakkundig en toekomstgericht.  

 

 

Inschaling

Salaris > SKJ-geregistreerd zorgprofessionals in FWG 45 van de cao Gehandicaptenzorg, MBO’ers zonder SKJ schaal 40;  

Bijzonderheden

Over Ambiq 
Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Wij bieden onze medewerkers een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving gericht op LVB-cliënten, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Op onze website staat welke hulp we kunnen bieden: www.ambiq.nl.  

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 
 

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast kan het inwinnen van referenties een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.  

Wat krijg je? 
- Salaris > SKJ-geregistreerd zorgprofessionals in FWG 45 van de cao Gehandicaptenzorg, MBO’ers zonder SKJ schaal 40;  
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen, etc. 
- Online opleidingsplatform WIJZER > het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden; 
- Dienstverband voor bepaalde tijd, met kans op vast dienstverband; 

Heb je interesse?  
We komen heel graag met je in contact. Er zijn meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:  

  • Direct solliciteren
  • Kom koffie/thee drinken ☕ > laat je gegevens achter op ambiq.nl/kennismaken
  • en we nemen snel contact met je op! 
  • Kom naar de inloopavond ‘ff buurten bij Ambiq’ > dinsdag september 2022 van 16:00 uur - 18:00 uur en/of dinsdag november 2022 van 16:00 uur - 18:00 uur. Locatie Voltastraat 4C te Hoogeveen

 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum 1 juli 2022
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 110825
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq