Pedagogisch ondersteuner voor de logeerhuizen het Schild en het Fort in Wilp
Zozijn

Wij zoeken collega’s die ondernemend zijn en creatief zijn in het bedenken van oplossingen in de functie van

Pedagogisch ondersteuner voor de logeerhuizen het Schild en het Fort in Wilp voor gemiddeld 10 uur per week – een ander omvang van het dienstverband is bespreekbaar

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van pedagogisch ondersteuner. Werken binnen een logeerhuis betekent vooral werken in de weekenden en de schoolvakanties. De functie is daarmee erg geschikt voor studenten. Je dient wel een relevante opleiding op niveau 3 te hebben behaald.

Dit bieden wij:

 • Ons landgoed beschikt naast logeren onder andere over woningen voor kind & jeugd, een school voor speciaal onderwijs, namelijk de Daniel de Brouwerschool, naschoolse opvang en een orthopedagogisch kindercentrum. Wij zijn dus dé specialisten als het gaat om kind & jeugd met een beperking. Wij willen ze een veilige haven bieden, dit wil jij toch ook?
 • Vrije tijd en gezelligheid staat voorop bij logeren. De leeftijd van de kinderen en jongeren varieert. Je biedt ondersteuning afgestemd op de leeftijd, interesse en mogelijkheden van het kind of de jongere. Het persoonlijke ondersteuningsplan van een kind of jongere vormt daarvoor de basis.
 • We bieden je kans om door te groeien. Zit jij namelijk in het laatste jaar van je opleiding die past bij Pedagogisch ondersteuner? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. En wie weet is dit je 1e stap bij Kind & Jeugd bij Zozijn.
 • Wij werken op basis van vertrouwen, daarom bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • We bieden je een passend salaris van maximaal € 3.105,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35 conform cao gehandicaptenzorg.
 • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij o.a. een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en een computerplan aan. Tevens kun je vrijblijvend online cursussen volgen via Goodhabitz. Ook hebben wij een opleidingscentrum in Voorst om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

 • Wij werken op basis van vertrouwen, daarom bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg bij voorkeur met kinderen en jongeren.
 • Bij voorkeur affiniteit met verzorgende taken in combinatie met intensieve gedragsvragen. (Een aantal van de kinderen en jongeren zijn niet zindelijk).
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
 • Flexibel, sociaal en communicatief en je kunt zowel samen als zelfstandig werken.
 • Methodisch werken is voor jou vanzelfsprekend. Net zoals een stabiele en stevige persoonlijkheid, want dat hoort immers bij het werken in de zorg.

 Wat ga je doen?

Je biedt jongeren een veilige en gezellige logeerplek. Naast ondersteuning en begeleiding in ADL taken op vaste momenten gedurende de dag, bouwen we ook tijd in om leuke dingen te doen met elkaar.

Denk hierbij aan samen koken, een bezoekje aan onze kinderboerderij op het landgoed, zwemmen in ons zwembad en knutselen.  Dit is toch fantastisch!

Daarnaast maken we gebruik van onze gezellige grote tuin, dit is één van de voordelen als je werkt op ons landgoed. Sommige kinderen mogen ook een rondje zelfstandig fietsen.

Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 7.00 uur kan starten. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur.
Daarnaast is er in de nachten een wakkere en een slaapdienst aanwezig.


Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Enthousiast?
Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Stuur je CV en motivatie naar [email protected]. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Renata Buiting, assistent manager Kind en Jeugd, intensieve ondersteuning Oost-Veluwe, tel. 06 468 98 655

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas Het Fort Wilp
Postcode 7384ED
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 04-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 119114
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn