Pedagogisch Ondersteuner Wilp
Zozijn

Functieomschrijving

Wij zoeken collega’s die ondernemend zijn en creatief zijn in het bedenken van oplossingen in de functie van

Pedagogisch ondersteuner voor het Logeerhuis het Schild in Wilp

voor gemiddeld 7,2 uur per week  (20%) – een ander omvang van het dienstverband is bespreekbaar

en/of 

Pedagogisch ondersteuner op invalbasis Kind- en Jeugdhulp in Wilp 

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van Pedagogisch ondersteuner. Werken binnen een logeerhuis betekent vooral werken in de weekenden en de schoolvakanties. De functie is daarmee erg geschikt voor jou als HBO-student mits je al een relevante opleiding op niveau 3 hebt behaald.
Datzelfde geldt ook voor werken op invalbasis.

Bij Kind- en Jeugdhulp Wilp wordt 24/7 zorg geboden. Naast logeren biedt Kind- en Jeugdhulp Wilp ook wonen, naschoolse begeleiding en is er ook een orthopedagogisch kindercentrum. Dit alles houdt in dat er veel verschillende diensttijden zijn. Word je blij van onregelmatig werken en ben je flexibel inzetbaar dan past deze functie bij jou.

Wat ga je doen?
Ieder kind is uniek. Ook ten aanzien van zijn/haar begeleidingsvragen. Binnen Kind- en Jeugdhulp varieert dat van zorg- tot (zeer) begeleidingsintensief. Alle kinderen hebben een zorgplan op basis waarvan de begeleiding wordt georganiseerd. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 6.30 uur kan starten. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende, verzorgende en eventueel voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van het werkklimaat op locatie.

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Kind & Jeugdhulp

Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Orthopedagogisch Centrum Kompas in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren en er is naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.

Functie eisen

Herken jij je in het volgende?

Je hebt

 • een relevante beroepsopleiding Zorg en Welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3
 • kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • affiniteit met kinderen en jongeren met problemen in de ontwikkeling

Je bent

 • flexibel, klantgericht, sociaal en communicatief
 • liefdevol, vakkundig en vindingrijk

Je kunt

 • methodisch en ontwikkelingsgericht werken
 • structuur bieden
 • je grenzen bewaken
 • zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen
 • goed samen werken met anderen werkzaamheden coördineren

Inschaling

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugdhulp
 • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal € 2.766,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Enthousiast?

Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een verklaring omtrent gedrag.

 

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie KJ Wilp, Logeerhuis 't Schild
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 7.20
Uren tot 7.20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting 06 46898655
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 54756
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn